echo Публикувано Януари 28, 2007 Публикувано Януари 28, 2007 (Редактирано) Хайде и аз да се тупна тука Ами...Екатерина се казвам,вокалистка съм на малка банда...ъъ...единствената банда в моя град,който ще да е Несебър(иначе уча в Бургас)Правим кавъри на Giano Apes,RHCP,Incubus,Godsmack,The Cranberries.Такива работи.Авторските сега ги мъчим Иначе от малка пея,свиря и на ритъм китара от дъжд на вятър(извън групата естествено,че много ще станем китаристите).Нашите са от части музиканти,следователно в къщи буквално се спъвам в китари и кабелаци.Абе...общо взето почти всичко в живота ми е музика.Макар че точно тук в моя град малко съмишленици могат да се намерят в тази област if you know what I mean.Радвам се,че аз ги намерих,точно когато ми се струваше невъзможно В момента с това се занимавам,освен че изсипвам върху ушите си тонове музика всеки ден.Ходя си на репетиции,подготвям се за кандидат студентски изпити с рисуване,макар че като се замисля...музика добре...музика + рисуване...прекалено непрактично.Както и да е Обожавам фотографията.Снимах много.Нищо че от известно време време нямам апарат,сега имам възможност да си купя,но пък наскоро ме осени "практичната" идея да дам парите за концертa на Incubus в Турция,което с кеф ще направя ако успея да си намеря билет и да уточня другите подробности.Just A Phase на живо...хммм... Ениуей...не се сещам какво повече да напиша... take care and rock on Редактирано Януари 28, 2007 от echo Цитирай
circles Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Добре дошла у наш форум фенке на incubus и въобще алтернативата То "Мorning View" си е учебник - ясно..a какво ще кажеш за "Light Grenades"?? Цитирай
echo Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 мерси мерси,circles добре заварила определено Morning View ми се води любимият новата тава никак не е за пренебрегване,макар че не може да се сравнява със старите неща,поне според мен.от новото много ми допадна Paper Shoes,не знам точно заради какво.също A Kiss To Send Us,Anna Molly зарежда доста стабилно,a в Dig китарките са...абе оцелили са ги момчетата евала ps:хайде да намираме билати и да се юрваме! Цитирай
martist Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Привет Кате от София...Ситуацията у вас ми е добре позната Но пък не може да отречеш че артистичният безпорядък не е приятен . Добре дошла във форума.Ще изкараш приятни минути тук и ще ти бъде полезен. Айде успех и поздрави на този иначе толкова хубав град Несебър! П.С. Айде заемете се сериозно най-на края с авторките песни де! Цитирай
echo Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Eee смятай кой бил тука!Привет привет.И от Несебър поздрави Ненков още ли ти досажда с музикални въпроси по кю-то Внимавай,че ще ти се качи на главата накрая За авторските има надежда още,тея дни ни е хванала музата,да видим какви шедьоври ще сътворим... Хайде,и на София поздрави,ще се видим на изпитите с нея Цитирай
dedomito Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Желая ти да намериш много приятели във форума и очакваме Вашите парчета в раздела "Авторска музика " . Морето винаги ще бъде добро вдъхновение , а упоритостта ще бъде възнаградена рано или късно , така че ти пожелавам само успех и развитие . Цитирай
echo Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Блатодаря ти,dedomito И аз ги очаквам с голяма надежда тези парчета и обещавам да ги споделя с вас като се пръкнат.И на теб само успехи нататък,също така в ученето на пеене,че мечтите трябва да се сбъдват! Цитирай
martist Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 (Редактирано) Eee смятай кой бил тука!Привет привет.И от Несебър поздравиНенков още ли ти досажда с музикални въпроси по кю-то Внимавай,че ще ти се качи на главата накрая За авторските има надежда още,тея дни ни е хванала музата,да видим какви шедьоври ще сътворим... Хайде,и на София поздрави,ще се видим на изпитите с нея мхам тука съм Ненков не може да досажда Гледай да не се обадиш кат минаваш насам и... Музата е хубаво нещо>Успех! Редактирано Януари 29, 2007 от martist Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Здравей и от мен и добре дошла сред нас. Дано ти хареса форумчето защото тук всички сме от една порода!!! П.П.Ще чакаме да чуем ваши неща!!! Цитирай
echo Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 (Редактирано) Здравей и благодаря Форумчето е много готино! Само музикален народ е тука...няма как да е иначе Имам още доста да поразгледам,но и това ще стане тея дни Авторските се пекат на слаб огън... Редактирано Януари 30, 2007 от echo Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 здрасти от един Поморийски ръб верно малко сме тука из околията, ма така е по 'арно Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Привет и от мен <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> Както си усетила тук всеки си пише каквото си му е на душата и стила.... Дано има на какво да се посмееш, да научиш и с какво да ни засрамите като изпълнители! Лично много се радвам, когато критиците и творческите капацитети на форума замлъкнат след чутото Очаквам да всеете тишинка съвсем скоро! Поздрави, Виктор Цитирай
echo Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 (Редактирано) здрасти от един Поморийски ръб верно малко сме тука из околията, ма така е по 'арно Привет привет!Хаха...онзи ден писах някакъв доклад за ваще солници...невърмайнд По-'арно си е ми...по-ЧАРно PS:Да познаваш една фотографска душа от Поморие,Кристина се вика? Успехи с Ямахата! Редактирано Януари 31, 2007 от echo Цитирай
echo Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 (Редактирано) Здравей и мерси много за импровизацията Още не съм се захванала с тоталното разровване на темата с авторски неща,но тези дни като поутихнат задачите и се заема,очаквам аз да замлъкна Колкото до нас,надявам се да допринесем с нещо за общата шумотевица,когато има с какво,естествено take care Редактирано Януари 31, 2007 от echo Цитирай
Грация Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Добре си ни дошла! Как се казва групата ви? Лятото често ходя в Несебър, така че може и да ви чуя в някой клуб. ;) Усмивки! Цитирай
Recommended Posts