Strori Публикувано Януари 27, 2007 Публикувано Януари 27, 2007 Хора не знам, дали се е появявало тук това и преди.Ако е, се извинявам за спама.Ако не е-наслаждавайте се http://www.youtube.com/watch?v=lqbt6X4ZgEI...ted&search= Цитирай
Sebastian Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Хора не знам, дали се е появявало тук това и преди.Ако е, се извинявам за спама.Ако не е-наслаждавайте се http://www.youtube.com/watch?v=lqbt6X4ZgEI...ted&search= Хах точно днес го гледах и аз и се зачудих дали да не пусна тема с линка . Иначе такова "жонглиране" с палките каквото има в края досега не бях виждал Цитирай
mike_portnoy Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 За по-мързеливите да уточним че въпросното жонглиране е в края на филмчето. И е наистина интересно. Цитирай
imperor Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Като оставиме настрана наистина впечатляващия циркаджилък, за който се иска не само упражнения, но и ген, момчето свири доста здраво и показва добре овладяна завидна техника. Видях няколко пиниза а'ла Джери Браун, но останалото беше непознато за мен. Забавно, поучително и... замислящо... Цитирай
Egon Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Така е, няма спор. А това накрая може да се показва наистина по циркове и забавни програми. Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 да му се невиди стига сте пускали такива клип4ета Цитирай
joto Отговорено Септември 8, 2007 Отговорено Септември 8, 2007 полезно и интересно , който не го е гледал да гледа Цитирай
drumvarna Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Боже!!!това се вътри поне 100 пъти тука!!спрете с глупостите,а щом този смешник ви впечатлява,браво на вас!!!!! Цитирай
necrony Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Клипчето е интересно. Харесва ми, а на живо сигурно е било много по-интересно за публиката. Сега, кой от какво се впечетлява си е негов проблем. Но да оставим това. Забелязвам, че от няколко месеца не е имало никаква интересна тема за дискутиране тук. Просто се дъвчат стари неща.. Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Тоя пич свири много яко.Гледал съм го и преди.Страшна техника има.Някой знае ли какви са тези жълти палки?... Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Интересното на това филче , не е жунглирането или техниката на този пич (която има в излишък) ! А това, че наистина мисли като музикант в свиренето си ! На мен ми хареса- има и музикантлъка има и комерса ! Цитирай
GroOveR Отговорено Септември 9, 2007 Отговорено Септември 9, 2007 Аз лично не съм фен,но уважавам труда и усилиято които е положил Цитирай
milenski251 Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Много труд за нищо. Според мен подобно пърхане няма нищо общо със свиренето на барабани. Колкото и техника да има, което не личи от това клипче само си губи времето. 80-те години Tommy Lee въртеше палки на прав такт и беше мега яко. Това докато го гледах ми беше малко гадно- едвам го издържах. И да не вземе някой да се обиди - това е лично мнение. Цитирай
joto Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 полезно и интересно , който не го е гледал да гледа Абе тези клипчета които съм ги пуснал някой отвори ли ги и ако не каква може да е причината ? Цитирай
Recommended Posts