Insaneripper Публикувано Януари 26, 2007 Публикувано Януари 26, 2007 хора които иска да си направи бас,да ми пише!имам познат който ми направи моя и смея да трърдя,че е много добър!всичко се прави на ръка,с узключение на ключовете и струните!критерия за изработакта е,че вие си избирате:модел,цвят,абе всичко по ваше желание става!пишете за повечко подробности ако искате или пък кво мислите!! Цитирай
Trysth Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Айде дай малко инфо за твоя бас (дърво, ала бала). Също и снимки. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Въпросът ми е, каква цена, наистина какво качество, колко бързо става, какво дърво използва най-често. На колко време е твоя бас, колко често свириш на него? Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 А само бас ли? Аз имам собсвен чертеж, но на китара...Изпълнява ли такива работи? Цитирай
bejazz Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Въпросът ми е, каква цена, наистина какво качество, колко бързо става, какво дърво използва най-често. На колко време е твоя бас, колко често свириш на него? Да наистина разкажи малк оза своя бас дали наистина е качествен ако има и записи ще е най добре и някфи цени за тези инструменти можеш ли да кажеш Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Insaneripper, майстори много, и всички правят инструментите си на ръка, и всички си купуват хардуера а не го правят. Не знам някой майстор да има машини като в завод за китари с които да си прави тялото или грифа. Хубаво, че майстора ти е направил бас, но поне можеше да му напишеш името, от къде е, как вървят цените при него и да покажеш всъщтност какво е направил нали ? Поздрави Цитирай
Insaneripper Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 ОК значи баса е на 3 месеца,за дървото не съм сигурен какво е ама сичко си прави сам дори и адапторите цената на един е 220лева,наистина много малко пари са това но аз лично за година и нещо не съм свирил на по-хубав,а на него свиря секи ден по 8часа че имам концерти.пражи също така и китари кои какъвто модел цвят форма абе абсолютно сичо пражи човека снимки о4акваите много скоро! Цитирай
Insaneripper Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 значи на аватара е моя бас а ето един линк с мен и баса даже два са линковете 1 2 Цитирай
TheRipper Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 (Редактирано) бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,) Редактирано Януари 26, 2007 от TheRipper Цитирай
Insaneripper Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 (Редактирано) бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,) ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам Редактирано Януари 26, 2007 от Insaneripper Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,) ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам прави свои адаптери???????????? хахахахаха Цитирай
Insaneripper Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,) ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам прави свои адаптери???????????? хахахахаха да собствени адаптори!и при това не отстъпват по нищо на другите,смея да кажа!тествани са на 100% и грешка нямат! Цитирай
Insaneripper Отговорено Май 9, 2007 Автор Отговорено Май 9, 2007 айде народе,идва лято цените падат!!!!:)custome китарки бассчета, на вече по-ниски ценивие избирате модела,цвета,с колко струни,за каква ръка(лява,дясна)аве с две думи всичко става по ваш дизайн!и като казвам всичко имам предвид абсолютно всичко става по ваш избор и дизайн! Цитирай
Insaneripper Отговорено Май 9, 2007 Автор Отговорено Май 9, 2007 а и забравих проектите стават за около 3-4 месеца зависи от графика на човека ми!Поздрави маниаци! Цитирай
BlueZone Отговорено Май 9, 2007 Отговорено Май 9, 2007 А да ми направи 14-струнна китара по модел на тази: Цитирай
Recommended Posts