Daniela Georgieva Публикувано Март 17, 2017 Публикувано Март 17, 2017 Съвсем от скоро съм в този форум. Много интересна и полезна информация има-благодаря ви на всички,че сте толкова подробни и отзивчиви. Имам и аз едно питане! Става въпрос за песен,с която моя приятелка участва на фестивал.Много сполучлива песен според мен.Питам се сега как тази песен в нов аранжимент може да бъде регистрирана,в кои инстанции,а как се разпространява в медии,в интернет.Как стоят нещата законово. Някои пишат с декларации от авторите,други чрез Министерство на културата! Та питам ви как регистрирате песните си и къде,какви са стъпките и етапи през които се минава,за да бъде всичко законово издържано и няма притеснение да се самопродуцира. Благодаря за всякакво инфо! Цитирай
musicman Отговорено Март 18, 2017 Отговорено Март 18, 2017 Даниела, потърси малко из форума, има доста написани неща по въпроса. Например: http://forum.muzikant.org/topic/166364-що-е-то-авторство-и-има-ли-то-почва-в-българия/ Да не говорим, че и раздела в който публикуваш не отговаря на темата ти. Цитирай
Recommended Posts