limonka Публикувано Януари 26, 2007 Публикувано Януари 26, 2007 Някой може ли да ми каже къде да ида да ми сменят прагчета на грифа. На позиция 1,2,3 .....земах си една китара втора ръка но са доста изядени и искам да ги оправя. Освен това ме интересува от къде мога да си купя ръчка за тремоло на Squier Цитирай
fernandes Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Най-добре при Валери Градинарски Цитирай
drizzt Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Ръчка можеш да си вземеш от магазина на xxxx Зад Булбанк се намира в първата пресечка.. или веднага като излезеш от метростанция сердика но не откъм ЦУМ а от другата срана- и излезеш от ляво... Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Най-добре при Валери Градинарски Можеш ли да дадеш линк от БГ МАПС с адреса му/или само адреса/,знам,че е някъде по "Пиротска"!? Мобилен също ще свърши работа!? Мерси!!! Митко Цитирай
limonka Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 А някой да има идея от какъв порядък са цените за ръчката за тремолото и за прагчетата. 10, 20, 30, 40 лв не държа на съвсем точна цена Цитирай
AXE Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 За смяната на прагчетата ти препоръчвам pacman от форума. На моята китара ги смени и съм много доволен както от работата, така и от цената Ръчки съм виждал и в Малкия ЦУМ (на втория етаж). Помня само че бяха безбожно скъпи за парче желязо Нещо от порядъка на 20лв. ми се върти. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 За смяната на прагчетата ти препоръчвам pacman от форума... pacman смени и на едната ми китара праговете и съм супер доволен, по-добре са нагласени от на нова китара от магазина Цитирай
ivivdim Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Аз също само преди около 2 месеца носих китарата си при pacman - освен праговете ми смени двоен адаптер и тремолото - отлична работа на супер цена. Ако си от София ти го препоръчвам! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Да, и аз препоръчвам пакман. Цените му са ниски, и работи много добре. А Валери Градинарски слага прагчета Steward McDonald, които внася. Него бих го препоръчал ако инструмента ви е наистина МНОГО хубав и скъп, и искате часовникарска точност. Цените му, разбира се са по-високи. Цитирай
limonka Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Благодаря на всички за инфото ... Цитирай
Recommended Posts