Xoce Отговорено Февруари 15, 2017 Автор Отговорено Февруари 15, 2017 (Редактирано) Добро утро на всички. И за евроболт, и за размерите в ибей съм писал по-горе Редактирано Февруари 15, 2017 от Xoce Цитирай
Xoce Отговорено Февруари 15, 2017 Автор Отговорено Февруари 15, 2017 3х12мм, това имам. Благодаря за предложението. Оценявам го. 3х12мм имам, ще потърся още из железарии и ще мина през Капъша. Цитирай
univox Отговорено Февруари 15, 2017 Отговорено Февруари 15, 2017 Последно мое включване по темата. Прoпуснах да отбележа че размерът ... абе хем е от значение хем не е Тук говорим за пикгард и за разлики от 0,2 мм все пак, не за винтове за грифа или за бридж например, където има усилия. Това е винт за дърво, не се навива в резба че да се изисква същият размер. В случая дали ще е 16 или 12 мм дълъг не е проблем, а за 0,2мм в диаметъра просто няма какво да говорим. НО! Принципно, когато се заменят винтове за дърво е по-добре новите да са с малко-по-голям диаметър за да хванат по-добре във вече разхлабените гнезда на старите винтчета. Така че, черпи една бира ciriljohnson и отнасяй 3х12 спокойно. Няма да ти падне пикгарда Амин! 2 Цитирай
iliev.p Отговорено Февруари 16, 2017 Отговорено Февруари 16, 2017 Хосе,без да се обиждаш,но си груб,дори и да имах винтчета нямаше да ти предложа,защо,защото трябва винаги да уточняваш правилно какво ти е искането,та да не ти предлагат неща които имаш,пробвал и т.н.Кирил ти предложи,обясниха ти защо могат да ти свършат работа,и ако сега пак подскочиш като ощипана невеста заеби всички ние сме виновни пред теб. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 16, 2017 Отговорено Февруари 16, 2017 ^^ В краен случай, малко лепило в резбите и ще се хванат... Цитирай
Xoce Отговорено Февруари 16, 2017 Автор Отговорено Февруари 16, 2017 Хосе,без да се обиждаш,но си груб,дори и да имах винтчета нямаше да ти предложа,защо,защото трябва винаги да уточняваш правилно какво ти е искането,та да не ти предлагат неща които имаш,пробвал и т.н.Кирил ти предложи,обясниха ти защо могат да ти свършат работа,и ако сега пак подскочиш като ощипана невеста заеби всички ние сме виновни пред теб. С извинения към модераторите, но не си прочел нищо от това, което съм написал. Опитвам се да държа коректен тон, макар още в първия отговор на моя въпрос се говори за "цигании". Ако не се разбира от първи раз - търся информация, къде в София мога да намеря винтове с алтернативен на наличните (наличности) профил, а не да прося кой има излишни винтове (накъдето изби темата), ако не се разбира - от втори раз - съм си написал домашното с шублера, ибей, китайски магазини, евробол, итт и т.н. Отново изказвам благодарности на колегата Кирил за предложението, но 3х12мм са ми налични Цитирай
Recommended Posts