stratocaster Публикувано Март 3, 2005 Публикувано Март 3, 2005 до днес си мислех че аз си Никсъна сме малко луди. :green: но преди малко се оказа че сме за трепане направо. идеята беше да стане рок парче, но вижте какво нещо се получи. чуйте, няма да съжалявате!!! :twisted: http://4040.hit.bg/lemon.mp3 Цитирай
stratocaster Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 допълвам само че първо трябваше да си е някво нормално - без тва начало и този край ама ко стана че полудяхме и го обърнахме на море сокол пие интересно....от народно към рок Цитирай
jFog Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) Аз тука на слабо време само да се включа...ъъ този хост се зарежда от чужбина, чак не повярвах, преди време пробвах някви работи от Хит.бг-то ама нищо.. сега стана остават ми само 48 минути..... дано дойде оф, пропадна ....с 0,1 КВ...заебах го ...сори Редактирано Март 3, 2005 от jFog Цитирай
AXE Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 остават ми само 48 минути..... дано дойде Оптимист Цитирай
stratocaster Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 нищо. смучи ти върви бавно щот е такава простотия че дори сървъра се е спекъл от него :hello: Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 . . . . . . . . . Въх ! ! ! . . . . . . . . . Тамън като за начало на некоя игрица е!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Мен много ми хареса как звучи ритъм китарата , особенно в началото дето тя влиза. И това ли си записвал с Фендер комбото , ползвал ли си нещо допълнително за обработка и ако не е тайна какво.Соло китарата нещо не ми допадана като звук.А за самото парче като идея , аз лично бих го продължил в по фолк насока ... ама тва си е мое мнение.Пък и барабанчета може да се пипнат ососбенно набивките щото идват малко остри.Давайте само така с Никсъна. Цитирай
stratocaster Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 всичко е с комбото правено. през микрофон ор слушалки без никаква обработка (освен малко ноиз редъкшън и малко ревърб). тва комбо е убиец, само дет нещо се прецака преди малко. включих го и на момента угасна. и няма никой. мисля че ще да е от предпазителя вътре. карай. ще го носим на ремонтец Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) ейййй надявам се да нее е сериозно , а за звука мен много ми харесва наистина много реален е ... браво .Абе и с подръчни средства (визирам микрофона от слушалки) нещатат стават.Ама ше може ли като се оправи комбото ти да запишеш нещо с ритъм китара , която е дублирана в двата канала.В смисъл извирваш я два пъти.Аре успех и дано е само предпазителя (поне така предполагам) Редактирано Март 6, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 ейййй надявам се да нее е сериозно , а за звука мен много ми харесва наистина много реален е ... браво .Абе и подръчни средства (визирам микрофона от слушалки) нещатат стават.Ама ше може ли като се оправи комбото ти да запишеш нещо с ритъм китара , която е дублирана в двата канала.В смисъл извирваш я два пъти.Аре успех и дано е само предпазителя (поне така предполагам) еми аз умам едно таквози вече - http://chavdarchanev.hit.bg/sunlight.mp3 Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 ейййй надявам се да нее е сериозно , а за звука мен много ми харесва наистина много реален е ... браво .Абе и подръчни средства (визирам микрофона от слушалки) нещатат стават.Ама ше може ли като се оправи комбото ти да запишеш нещо с ритъм китара , която е дублирана в двата канала.В смисъл извирваш я два пъти.Аре успех и дано е само предпазителя (поне така предполагам) еми аз умам едно таквози вече - http://chavdarchanev.hit.bg/sunlight.mp3 Ще го чуя утре на работата ) Цитирай
sw1tched Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 DeathZone, чуй какви чудеса правят микрофончетата от слушалки линк Това го бях поставил на равно разстояние от вокала, комбото ми и ..ъм.."барабаните". Цитирай
Recommended Posts