Rezachka Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 (Редактирано) Здравейте Някой знае ли от къде, в България, мога да поръчам оригинални резервни части за floyd rose тремоло? Благодаря Редактирано Януари 29, 2017 от Rezachka Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 (Редактирано) Зависи какво точно търсиш, но най-близо до оригиналния Floyd Rose е Schaller, У нас се внася от Динакорд, http://www.musicworld.bg/bg/m_3520000/Schaller.html Редактирано Януари 29, 2017 от DILETANT Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 (Редактирано) Магаренца ми трябват, комплект. Нямах нищо против да си ги поръчам за 20 долара от floydrose.com, но ето каква сметка ми излиза на края за доставка: Май май по-добре някви китайски от алиекспреса, пък колкото изкарат, там са по 8-9 долара комплекта с доставката... Иначе шалерските са по 15лв бройката. Пък флойда все пак е от Special серията (евтинджос)... Редактирано Януари 29, 2017 от Rezachka Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 (Редактирано) Вземи си Schaller и няма да сбъркаш! Качествени са! Аз съм си сменял всичките седла с такива, защото на корейска китара Peavey, с лицензен Флойд, почнаха една по една да се скапват, както резбите на болтовете с които се стягат струните, така и резбите на седлата отвътре. Редактирано Януари 29, 2017 от DILETANT 1 Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 А дали оригиналните болтовете стават за шалерските седла? Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 (Редактирано) Би трябвало да стават. Аз лично предпочитам Шалерските, по-къси болтове - Schaller 386000, и съм подменял оригинални с Шалерски без проблем. Но не знам твоя Флойд да не е някакво супер евтино бюджетно изпълнение, което да е с по-различна резба. Редактирано Януари 29, 2017 от DILETANT Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 29, 2017 Автор Отговорено Януари 29, 2017 Ами моето е Floyd Rose Special, 1 към 1 е с оригиналното на външен вид, само че ги произвеждаха в Корея, не в Германия. И е от някаква сплав, не от стомана, за да е евтино... http://www.floydrose.com/catalog/tremolos/6:special-series/special Болтовете му поне са стоманени, с тях нямам проблеми. Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 Изглежда прилично тремоло, дори и да не е от най-квалитетните. Цитирай
Recommended Posts