niki442 Публикувано Януари 29, 2017 Публикувано Януари 29, 2017 nickname:niki442Възраст: 21Образование:Надява се на висшеВашият инструмент/и: Орфей/ Lag T66AВашият вдъхновител: Tommy Emmanuel 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Здравейте на всички ^^. От около година имам един Орфей на който си дрънках разни акорди и прости мелодийки, но тази година се намерих с един съсед, който точно си купи класическа китара и сега се събираме да се упражняваме заедно. И идва един момент в който той решава да си упражнява сменянето на акордите и на мен ми се иска да започна да правя заченки на импровизиране. Та, за да не отварям нова тема (поразрових се с търсачката , намерих линкове но не ми ги отваря, явно са стари) искам да попитам можете ли да ме насочите към теория/книга или нещо друго, което ще ми помогне да започна с това начинание.PS - "How to jam with beginner guitarist" в гугъл явно не помагаPS2 - Ходя на уроци , но искам с нещо да успея да изненадам учителя. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 29, 2017 Отговорено Януари 29, 2017 (Редактирано) Добре дошъл! http://babythomas.name/ Виж там школите на Юли Марков Редактирано Януари 29, 2017 от Георги Тотев 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 30, 2017 Отговорено Януари 30, 2017 колкото до google, пиши Guitar blues improvisation, guitar blues backing track и т.н. Цитирай
Recommended Posts