Jump to content
Българският форум за музиканти

niki442

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от niki442

  1. Здравейте, започнах да излизам с компания която свирят народна музика и искам да се включа (мога да свиря акорди на ак. китара). Насочил съм се към мандолина, но ако имате други предложения, ще се радвам да чуя. Може би единствено не искам да е тамбура. Освен инструмент може ли да ми препоръчате и учител че тези ритми в народните песни са ми много трудни да ги пресъздам?
  2. nickname:niki442 Възраст: 21 Образование:Надява се на висше Вашият инструмент/и: Орфей/ Lag T66A Вашият вдъхновител: Tommy Emmanuel 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Здравейте на всички ^^. От около година имам един Орфей на който си дрънках разни акорди и прости мелодийки, но тази година се намерих с един съсед, който точно си купи класическа китара и сега се събираме да се упражняваме заедно. И идва един момент в който той решава да си упражнява сменянето на акордите и на мен ми се иска да започна да правя заченки на импровизиране. Та, за да не отварям нова тема (поразрових се с търсачката , намерих линкове но не ми ги отваря, явно са стари) искам да попитам можете ли да ме насочите към теория/книга или нещо друго, което ще ми помогне да започна с това начинание. PS - "How to jam with beginner guitarist" в гугъл явно не помага PS2 - Ходя на уроци , но искам с нещо да успея да изненадам учителя.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.