dedomito Публикувано Януари 21, 2007 Публикувано Януари 21, 2007 Здравейте на всички . Казвам се Димитър Първанов , на 28 години ,роден съм в Благоевград , живея в гр.София , женен , професия : правна помощ на хора в нужда . Занимавам се непрофесионално с музика , тъй като ми доставя удоволствие и ми позволява да се разтоварвам психически след работа. През 1995г си бях купил едно малко синтезаторче с три октави и така разбрах , че отделните клавиши издават и различни звуци . През 1996г се движех в компания на късокоси момичета и дългокоси момчета , имаше ракия , водки и т.н и всички свиреха на китара . така ми хареса и този инструмент , че реших да се пробвам и аз . Разбира се оказа се по-трудно от това да гледаш и да припяваш фалшиво по купоните . Много мъка беше докато разбера тези прагчита по грифа и тези точки за какво са и каде е гама До-мажор , но понеже се оказах доста упорит полеке лека просвирих разни парчета . Нирвана ми бяха началната школа за китара и с огромно щастие учех песен след песен. През 1997г един музикант ми подари вече ненужната му ел . китара Кремона . Направих и ремонт - черен лак , резба от един приятел от гр.Банско и свирнята почна . В гр.София до 2003г живях по квартири и навсякъде мъкнех инструменти та ми се чудеха хората . В момента вече имам един синтезатор Касио , който го купих на скоро , събирам пари и за нова китара . Не съм свирил в групи , винаги съм се учил и съм свирил сам , което ме прави невежа в доста отношения . Любимата ми група е Дорс , харесвам Металика / ходих на концерта в гр.Пловдив/ , обичам българската рок музка / въпреки че на последък не предлагат нищо ново / . Голямата ми мечта е да се науча да пея . Развам се че има такъв форум , кадето човек може да порови , да попита и да послуша хубава музика . Желая на всички здрави нерви , здрави струни и много творчески идей през 2007г . Цитирай
ivp Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Добре дошъл Като ти четох представянето, се сетих за моите студентски години и мечти Желая ти ползотворен престой тук! Успех! Цитирай
dedomito Отговорено Януари 21, 2007 Автор Отговорено Януари 21, 2007 Общо взето от скоро съм във форума , а вече научих толкова много нови неща . До сега все ми се налагаше да откривам топлата вода . По едно време преди да си пусна нет си мислех , че в БГ са останали само любители на поп фолка , но форума показва , че има и доста сериозни хора и кой както може твори . Като слушам авторската музика си сверявам часовника . Преди малко си изслушах старите творения и направо се ужасих / преди си мислех , че са велики / . Това ме кара да търся и откривам вси повече пинизи особено в звукозаписа на невероятният ми компютър . Най-много се зарадвах когато чух произведения на хора от форума качени на наши или чужди сайтове . Така всеки ще разбере , че в България не се свири на зурни и се пуши наргиле от сутрин до мрак , а се прави сериозна музика , макар и вкъщи . Като гледам колко много млади хора се справят добре не мога да кажа друго освен , че се радвам и им пожелавам да продължават в този дух . Цитирай
Ivan Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ...успех и от мен,все позитивност да те следва тук Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 Ха добре дошъл и от мен! Много съм любопитен съм да видя Кремоната с резба от Бански майстор, че китаростроенето живо ме интересува напоследък...сериозно...дай една снимка, pls? Цитирай
dedomito Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 утре специално ще си донеса фотоапарата от работата и ще ти пратя една две снимки . Наистина китарата е произведение на изкуството - точките по груфа са с черепчета , на задната страна пише моето име . Като звук е гола вода , но на вид го докарва Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Впечатляващо Си Ви. Дедо Мито... Бански старец? Добре дошъл, има форумни джемове, включвай се. Цитирай
Jorkata Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Айде и от мен-добре дошъл!!! И аз мноо бих искал да видя китарката! Успех!!! Цитирай
WestStar Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) добре дошъл и от мен Редактирано Януари 24, 2007 от WestStar Цитирай
dedomito Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 ОТ вчера съм с ново дръвце : JACKSON JS30. Ама много съм се налендзил :) :) :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Ха добре и ни дошъл и честита китарка!!! Цитирай
Recommended Posts