vlai4o Публикувано Януари 21, 2007 Публикувано Януари 21, 2007 хора помагайте, проблема е следния. Китарата ми е с EDGE PRO. На ръчката има два пласмасожи пръстена които се износват с времето и сега ръчката вече започна да се допира до метала и вече не остава в това положение в което я оставиш ами се движи много свободно. някои знае ли откъде мога да намеря такива пръстени за да сменя моите (които са много зле). ето и малко снимка за по ясна представа за какво говоря. https://cs.hoshinogakki.co.jp/i-public/face...E2-1B_08_01.jpg https://cs.hoshinogakki.co.jp/i-public/face...2-1-1_08_01.jpg благодяря на всички предварително. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 вземи от железарията една пластмасова пръчка за пистолет за горещ силикон докарай я до нужния диаметър с ножче или нещо друго и после направи дупката срежи я и я сложи на ръчката другия вариант е ако имаш ткаъв пистолет за горещ силинкон да направиш калъп и в него да нацвъкаш разтопената пластмаса каот изстине само я пробиваш и готово много устойчива е на износване Цитирай
killer Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Има е друг вариант който лично аз използвам. 1. Махаш двете пластмасови пръстенчета 2. Намазваш мястото там където са седяли с безцветен лак. 3. Като изсъхне ги слагаш на мястото *Ако лакът е малко, повтаряш процедурата, ако е много с ножче леко отнемаш от него Успех!!! Марио Цитирай
vlai4o Отговорено Януари 21, 2007 Автор Отговорено Януари 21, 2007 a znaete li otkade mogat da se kupqt Цитирай
fluti Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Има е друг вариант който лично аз използвам.1. Махаш двете пластмасови пръстенчета 2. Намазваш мястото там където са седяли с безцветен лак. 3. Като изсъхне ги слагаш на мястото *Ако лакът е малко, повтаряш процедурата, ако е много с ножче леко отнемаш от него Успех!!! Марио Може и да се намотае изолирбанд отдолу... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Поръчай си от вън...няма начин друг...в пакет по 8 бяха мах Аз си купих нова ръчка преди време заради тях Цитирай
vlai4o Отговорено Януари 21, 2007 Автор Отговорено Януари 21, 2007 май наистина най-добре да си купя отвън , но откъде? може ли да се поръчат и от къде ? вариантите за побългаряване не ми харесват! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ...Китарата ми е с EDGE PRO... Това на JS-а ли? Моя иде след някоя и друга седмица и ще го видя как е с износването. По принцип ВСИЧКО може да се купи от ibanezrules.com. Успех! Цитирай
Recommended Posts