gdd55 Публикувано Януари 6, 2017 Share Публикувано Януари 6, 2017 Здравейте. От доста години имам мерак да се науча да свирят на йоника. Не съм свирил никога на никакъв инструмент. От обща култура знам нотите и кой клавиш на коя нота отговаря това е всичко. Искам да се науча да свирят хора и някой друг кючек. Спрял съм се на yamaha psr 453. Не съм сигурен дали има български аранжименти в нея или трябва да качвам или каквото се прави. Ако може някой да ми даде малко съвет или насока много ще съм благодарен. Знам че psr 453 не е най-доброто но нямам намерение да се занимавам професионално никога с музика. Идеята е да се забавляваме българите далеч от родината Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 7, 2017 Share Отговорено Януари 7, 2017 Здравейте. От доста години имам мерак да се науча да свирят на йоника. Не съм свирил никога на никакъв инструмент. От обща култура знам нотите и кой клавиш на коя нота отговаря това е всичко. Искам да се науча да свирят хора и някой друг кючек. Спрял съм се на yamaha psr 453. Не съм сигурен дали има български аранжименти в нея или трябва да качвам или каквото се прави. Ако може някой да ми даде малко съвет или насока много ще съм благодарен. Знам че psr 453 не е най-доброто но нямам намерение да се занимавам професионално никога с музика. Идеята е да се забавляваме българите далеч от родината Искам да се науча да свиря хора и някой друг кючек..... Забрави я тази YAMAHA щом това искаш да се научиш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 7, 2017 Автор Share Отговорено Януари 7, 2017 Добре какво да бъде тогава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 7, 2017 Автор Share Отговорено Януари 7, 2017 За същият бюджет Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 7, 2017 Share Отговорено Януари 7, 2017 За същият бюджет Тази YAMAHA e 632лв за такава сума KORG PA 50 втора употреба! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 7, 2017 Автор Share Отговорено Януари 7, 2017 Korg pa50 не е ли стар. Аз си мислех че работи с дискети още а yamaha та е нова работи с флашки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 7, 2017 Автор Share Отговорено Януари 7, 2017 Не ги разбирам много но и другият плюс на yamaha е че има самоучител. П.с нищо българско ли няма да изсвири тая ямаха? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 8, 2017 Share Отговорено Януари 8, 2017 (Редактирано) Как ще изсвири българско хоро или ръченица, или още повече кючек... като НЯМА как да и ги заредиш! За поп музика, БГ естрада ще ти свърши работа Редактирано Януари 8, 2017 от Lorimar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 9, 2017 Автор Share Отговорено Януари 9, 2017 Няма ли нещо на същият бюджет ама да е чисто ново и да става, че не ми се купува втора употреба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 9, 2017 Share Отговорено Януари 9, 2017 За съжаление НЕ!!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 9, 2017 Автор Share Отговорено Януари 9, 2017 Lorimar направо ма отказа преди да съм почнал Ако взема pa300 дали ще получа помощ от този форум с ритми и насоки. Искам да взема нещо съвременно па50 с тия дискети е от на баба ми времето 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 10, 2017 Share Отговорено Януари 10, 2017 Има Korg PA 50 SD http://www.korg.com/us/products/synthesizers/pa50sd/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Губерков Отговорено Януари 10, 2017 Share Отговорено Януари 10, 2017 Той целия клавир е от времето на Баба, без значение с дискети или с карта памет SD . Кога беше то - охоооо от зората на Ивана 2000-та година , актуалното звучене на " Шампанско и сълзи" . Пич не се занимавай с тази антика, нито тъч има, нито дисплей като хората, нито организацията на управление на клавира като цяло е ок, да не говориме че към днешна дата звученето на този клавир е Ретро-Хит-Парад... А цената му е като на Pa300 , 20-пъти е над pa50 (ако ще и със CD да е) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Януари 11, 2017 Share Отговорено Януари 11, 2017 Вземай ПА 300 и това е! 1270 лв е нов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gdd55 Отговорено Януари 13, 2017 Автор Share Отговорено Януари 13, 2017 Стоя и се чудя доста пари си е ама ми се свири. Дори не мога да свиря никога не съм. Какво да правя не знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts