Wolfheart Публикувано Януари 19, 2007 Публикувано Януари 19, 2007 Ей тук http://www.myspace.com/mortisius има малко мои нещица.Надявам се че ще ви харесат. Сега малко разяснения относно парчетата.Записвани са на Голема щайга.Селерон на 400мхз,256 рам,аудио карта (леле мале)ямаха неква умряла на иса слот ,зуум 505 2, скуаяр булет ръган дирекно в коша,фрути луупс и кю бейс..направо незнам как стана. П.С. скоро се очаква ъпдейт на парчетата след основно рекунструиране на домашното "студио" така че хвърляйте му по един поглед от време на време. see ya Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 19, 2007 Автор Отговорено Януари 19, 2007 опс забравих да кажа.Чувствайте се пресвободни да коментирате,да давате съвети и особенно да се сочите с пръст нещата дето не ви харесват. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 На тази музика съм предимно слушател, така че няма с какво да те критикувам/посъветвам, но ми харесаха композициите - браво! Да качиш още! Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Отговорено Февруари 2, 2007 Ето един човек,който не се побоя да си каже.Благодаря,че се отзова. Очаквам отзивите ви. чао за сиаа Цитирай
kirilp Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Парчетата са много добри. Страшно харесвам тоя стил. А The new beginning направо ме изпълни! Въпреки не толкова добре звучащия запис. Но за мене е много по-важна самата композиция затова че давай смело и в същия дух! Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Браво много хляб има в тебе Сабери малко средства и ги запиши тези парчета професионално Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Абе бравус . Постигнал си много добро звучене за техниката която си посочил . Особено ме кефи звука на соло китарата . :) :) :metalist: :metalist: :metalist: :metalist: Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Кажете му го на Пламен, кажете му! Няма да се срамуваш и като ти казват, че можеш, свири повече Ако искаш да записваш винаги ще се намери начин! Музиката ти е супер! Когато излезе първият ти албум, искам автограф! Поздрави, Виктор Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 5, 2007 Автор Отговорено Февруари 5, 2007 праим кото можем,ако не можем трошим и...отначало. Благодаря на всички. Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 22, 2007 Автор Отговорено Юни 22, 2007 Викторе афтографът е най лесната работа,аз само да го издада тоя албум. баф маа му...хора,винаги когато правиш планове нещо се обърква.обещах ъпдейт,но времето и събитията работят против мен. ОБЕЩАВАМ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ОБЕЩАВАМ НИЩО!!!!! и пак БАФ МАА МУ.... и жеги... Цитирай
joanadakel Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 Хубави са браво за победата над лошата техника!) Пожелавам успех и вдъхновение! Цитирай
Тони Николов Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 На мене ми харесаха нещата!!! УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts