I=====I Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) Btw. винаги съм се чудил какъв е този бас? Прилича на Spector малко, но май не е Оказва се че китарата на Димитър Воев е "Headway Riverhead Bass". За съжаление на мен това нищо не ми говори, пък и не се намира лесно инфо по въпроса. Редактирано Март 6, 2005 от I=====I Цитирай
Nikifena Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Аз свиря с пръсти (меазя перца за баса) с леко повдигнат бас, щот ми е по-удобно. Иначе лявата ми ръка (ваша дясна щот съм левичар) като свиря бързи неща гледам да е вдигната във въздуха и единственно да се опира с палеца на адаптера. Като се лигавя и свиря по спокойно обикновенно си отпускам ръката на тялото. За дясната (ваша лява) е държа стил малко на класическа китара (палеца отзад и всеки от 4те пръста държат на 1 позиция). Но това, че не съм си пуснал баса на долу и изглежда малко класически а не метъл или хардкор държене на баса изобщо не значи, че не куфея кат откачен на концерти Цитирай
Steff Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 (Редактирано) Мисля, че за мен това е най-удобната постановка: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanmar...2d7.jpg&.src=ph Тук също: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanmar...33a.jpg&.src=ph Редактирано Март 8, 2005 от Steff Цитирай
I=====I Отговорено Март 8, 2005 Автор Отговорено Март 8, 2005 Свиренето с перо и аз не го възприемам, но за това май имаше друга тема. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 (Редактирано) Steff кой е тоя пич ? или тва си ти Редактирано Март 10, 2005 от Nikifena Цитирай
Martinez Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Свиренето с перо и аз не го възприемам, но за това май имаше друга тема. Не съм много съгласен Не мисля, че можеш с пръсти да извлечеш звук подобен на перото, а и за някои неща просто си трябва перо. П.П. Не, че аз не свиря с пръсти де Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 И аз това мисля, но свиря с перо Цитирай
I=====I Отговорено Март 10, 2005 Автор Отговорено Март 10, 2005 Свиренето с перо и аз не го възприемам, но за това май имаше друга тема. Не съм много съгласен Не мисля, че можеш с пръсти да извлечеш звук подобен на перото, а и за някои неща просто си трябва перо. П.П. Не, че аз не свиря с пръсти де Ooo, съвсем не подценявам техниката с перо, изобщо! Просто коментирах собствените си предпочитания. За нещата, които свиря нямам нужда от перо. То такъв спор перо> <пръсти не може и да съществува. Цитирай
разбойник Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Вижте този тип - http://www.woodwiz.com/guitarlab/padilla.html Цитирай
Nikifena Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Steff познат си ми от някъде... От Пловдив ли си ? Цитирай
Steff Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Мне... родом от Плевен, но не живея там повече от 6-7 години... От 3 съм в София, живял съм на много места, но не и в Пловдив.Просто поредната грозна мутра Цитирай
Nikifena Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Просто поредната грозна мутра ахахах Сички сме така Цитирай
rudibass Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 зна4и аз свиря по висо4ко та да може шкембето да ми стър4и отдолу като на басиста на лепа брена.ха ха ха ха. Цитирай
Recommended Posts