Valnyr Публикувано Септември 2, 2006 Публикувано Септември 2, 2006 Значи искам да си купя микрофон това е много хубаво ще събера пари и ще си взема Shure, ама аз не искам Shure не че не искам ама е малко скъпичак така че можете ли да ми препоръчате някой? Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) Аз ползвам AKG D880, ама и тои може да ти е скъпичък. Кажи първо за к'ви вокали говориме? А пък, ако ти е все едно какъв микрофон ще си купиш може спокойно да си вземеш за 60лв. мисля беше Behringer ULTRAVOICE XM1800S 3 бр. в комплект. Басиста ми купи такива преди половин година, ама може и да беше няк'ва промоция. Абе стават за без пари. Ето снимка на микрифоните Сниката беше твърде голяма за рамките на форума. Обърната на линк. Редактирано Септември 2, 2006 от MDFk Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Я раздуй малко за това АКГ? Как върви като цена напоследък, че и аз натам съм се загледал... Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) Преди няколко дни се сдобих с ето това. Като прероден съм!!! Има и по-евтинки SHURE-ове. PG58 например, но звучи като за парите си. Освен това ако имаш човек, който да ти го донесе от САЩ ще ти излезе мнооого по-евтино. SM58 е м/у 90 и 100$ нов, т.е. 140-150лв. А по eBаy, пак ако имаш човек там за съжаление, спокойно си взимаш за 50-60$ втора. На летището спокойно си минава като ръчен багаж и се спасяваш от ДДС и мито. А на толкова евтини стоки май изобщо няма мито. едит: ето го и въпросния АКГ. Редактирано Септември 2, 2006 от Mandalay Цитирай
CorvusCorax Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Абе, като спомена за ПГ58 - това за глас ли е въобще? Мъчих се два три месеа с един такъв - като пееш тихо не те хваща, кат викнеш избива... Много кофти микрофон... Поздравления за твоята нова придобивка Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) Ами... много компромисен вариант е... за да не си с някъв микрофон за 15лв от пазара. Веднъж или два пъти съм пял на PG58 и ми стига за цял живот. :wall: Като се замисля сега се сещам и за още един модел на SHURE, 565SD Преди 2 месеца бях в една репетиционна в София и един от микрофоните беше такъв. И звучеше учудващо добре. Добър по-евтин вариант, само че не знам дали го има във Фактор, трябва да се пита. Редактирано Септември 2, 2006 от Mandalay Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Все пак може да кажеш и с какви пари разполагаш . Най-копромисния вариант , който не препоръчвам , е Shure PG48 . Цената е уникална - 50лв !!! Цитирай
docc Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 (Редактирано) Shure565SD ... звучеше учудващо добре. Добър по-евтин вариант... Няма нищо чудно в доброто звучене на 565SD - един от стълбовете в продукт-листа на Shure.Отдавна изместен от водещата позиция от 58-цата,той е малко позабравен,но си е все така добър и надежден.А и изобщо не е по-евтин(от SM58)вариант!Даже напротив! Редактирано Септември 2, 2006 от docc Цитирай
Mandalay Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Поне това което видях като цени втора употреба в eBay беше доста по-евтино... Нов нямам представа колко е. :think: Цитирай
docc Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 И в US и в Германия 565SD е по-скъп от SM58(става въпрос за нови). Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Я раздуй малко за това АКГ? Как върви като цена напоследък, че и аз натам съм се загледал... Напоследък не знам, ама не вярвам да е скочила много цената. Беше около 160лв. Цитирай
ronia Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Ако това АКГ наистина е към 160 лева, помислете добре дали да не предпочетете гореспоменатите Шурове. Преди по-малко от година този 565SD струваше към 220 лева. Цитирай
DaInsane Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Абе вие да не сте рекламни лица К'ъв е тоя SHURE йюруш!?! :think: Цитирай
ronia Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 (Редактирано) За мене АКГ е компромисен микрофон. За теб е всичко, щото е "за без пари". Само че догодина - нов. А? ЕДИТ: Ако бяхме рекламни лица, щяхме да сме много по-точни с актуалните цени Редактирано Септември 5, 2006 от ronia Цитирай
Recommended Posts