emilcvetkov_ Публикувано Януари 19, 2007 Публикувано Януари 19, 2007 Понеже съм далеч от софия,бихте ли ме ориентирали за приблизителните цени на тези процесори.Благодаря предварително на отзовалите се. Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 последно ГТ8 беше 950гроша Лайн Сикс доколкото знам нямат вносител за бг и не съм срещал по магазините техни продукти Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 ME-50-ката я купих за 620 преди 3-4 месеца сега нямам идея може да е малко надолу цената... Цитирай
overhate Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 За гт-8 някой скоро ми каза, че го били свалили на 890 или нещо от сорта, ама не съм проверявал лично. Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) BOSS ME 50 - 590 лв. в Rising Forse и 57лв. - захранване за него,което естествeно се продава отделно!!! Редактирано Януари 19, 2007 от rockstar666 Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Line 6 нямат официален вносител в Бг, или поне така ми казват по магазините.Инъче навън зависи откъде го взимаш цените са различни.Зависи и кои модел точно искаш - Line 6 pod XT live, Line 6 pod XT, Line 6 POD PRO....цените си варират. Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Честно, учудвам се как все още никъде в България не се предлага Line 6. Аз мога да кажа съм доста сериозен потребител на тази марка и ако имам възможност един ден бих се наел да стана представител Интерсно ми е само какъв интерес има от страна на музикантите в България. Цитирай
Phreaker Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 На мен Line6 ми харесват като чета ревютата.Ще ми е интересно да се докосна до техните продукти. А ако ми хареса не е проблем да си купя някои неща. Усилвателите им също ми допадат Цитирай
metalmaniak Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 BOSS ME 50 - 590 лв. в Rising Forseи 57лв. - захранване за него,което естествeно се продава отделно!!! Абе това захранване с атомна енергия ли е Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 BOSS ME 50 - 590 лв. в Rising Forseи 57лв. - захранване за него,което естествeно се продава отделно!!! Абе това захранване с атомна енергия ли е Маи да не виждам нищо особенно в едно захранване - една бобина и меъална сърцевина.Мисля че ME 50 e със стандартно 9 волтово захванване.Това което предлагат Boss е на 300 mA ако не се лъжа(някъде из темите съм споменавал че повечето схеми(според мойте наблюдения, който може да не са верни) са изчислени на такова натоварване.На по-високо почват да бучат и се появява т.н. Брум. ПП Ако някъде съм сгрешл, моля да бъда поправен от по начетените хора, но да не ме разпъват на кръст за невежетвото ми!!! Поздрави Рендаков Цитирай
Recommended Posts