огнян Публикувано Януари 18, 2007 Публикувано Януари 18, 2007 (Редактирано) Здрасти всички пичове и -ки Аз първо да кажа, че се радвам да има музикантски форум в милата родина после да кажа, че и не съм прочел всичко написано щото ме мързи (затова и ако на питането ми е отговорено ше прощавате) и някой ден ще наваксам още да казвам, на пета страница от темата със снимки се отказах да гледам, оказа се, че с половината се познаваме.... Та освен това да кажа още нещо... Няма да казвам, ще се похваля, че по нова година се сдобих със squier acoustic pack. Свиря от '96та някъде на китара, последните 3-4 години съм занемарил всичко и сега намерих време и финанси да възстановя. Абсолютен аматьор съм, свиря за собствен кеф, който рядко съвпада с кефа на околните, но не ми пука особено. И като скокнах от кремона на squie бе друго си е.... Даже и да е възможно най-ниския клас на марката. Да не отварям тема в големия раздел тук да си кажа мнението - седнах да търся из интернет нещо от типа на "сто песни за акустична китара, които трябва да знаете". Мога да свиря това и онова, но все се оказва, че изскача по нещо ново, нещо, което не съм забелязал досега. Затова ще е интересно разни хора да споделят коя песен ги кефи. Поне аз по този начин си намирам нова музика, било то за слушане или за свирене... Даам пример - forever на kiss. Много готина песен, с потенциал да стане гот на две акустични китари. Или the silent man. Според мен една такава тема ще бъде 100% полезна на всички начинаещи китаристи и доста на останалите, които все ще научат нещо ново айде со здраве и умната! може и русата Редактирано Януари 18, 2007 от огнян Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) Добре дошъл ! Има цял раздел за това - "Ноти, уроци ...", така че питането ти ще бъде уважено там най-вече, както и всички сходни на това питания са били уважавани Пиши си и си питай на воля (и според правилата ). Успех. Редактирано Януари 19, 2007 от synchu Цитирай
Recommended Posts