EXTREMUM Публикувано Януари 18, 2007 Публикувано Януари 18, 2007 Ако все още не сте чували за бандата "Voice of glass" сега е момента. Миналата неделя по Фрактура- ММ, имаше интервю с тях, а сега в петък ще са гости на Interactive-MM. Представят новата си песен "Song Of Songs"и видео към нея. Надявам се скоро да ги видим и на живо в клубовете. Повече инфо тук: www.myspace.com/voiceofglasss Вярвам, че ще се накефите максимално! Дени www.extremumbg.com www.myspace.com/extremumbg Цитирай
ronia Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Вокалистката има страхотен глас, а и го използва интересно и разнообразно. Супер звучат! Цитирай
bejazz Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Браво евалата Voice of Glass много ме кефите, продължавайте само така поздрави Крис Ajabez Цитирай
synchu Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Също много се изкефих! Браво, най-искрено и от сърце !! ! Много ми хареса парчето и точно затова ше дръпна и една критика, че вокалната линия от време на време "издиша" поради, което все едно ми фалшивее и звучи "слабичко" на моменти (примерно 3:38 - тва се сещам, че го слушах преди два часа, а тук пък не мога да го чуя, само мога да напиша мниение ). Може и т'ва да е замисъла, но мен някак си ми чупи идеалния кеф от останалата част!!! Евала оше веднъж, страхотно парче и як клип ! Успех на групата! Дано наистина има изяви по клубовете. С голям кеф ше дода ! С още по-голям кеф ще си купя албум! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Сега и аз слушах песента и да ви кажа честно доста ми допадна, ако забивате в пловдив ще дойда да погледам и аз да не си кривя душата имам леки забележки от към звучеца, но за БГ саунд кой ли няма забележки но песента е много хубава Цитирай
Recommended Posts