BODOM4o Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Хубава тема! Аз съм много горда с моето постижение(колкото мижаво да изглежда то пред вас). Успях да докарам на Helloween-If I could fly 1:1..Гордея се с това,защото свиря от едва 4 месеца,и това е втория кавър,който свирим с новата ми група... п.с. Не ми се смейте...а и да го направите,няма да ми убиете ентусиазма.. ей това парче го забравих . него също го свиря. не се притеснявай никой няма да ти се смее. все пак трябва да се започне от някаде, а това никак не е малко браво продължавай в същя дух Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Не е лошо преди да "извадиш" една песен 1:1,да напишеш заглавието и 1:1!!!! Не визирам никого,и не се заяждам,просто ми направи впечатление Цитирай
BODOM4o Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Не е лошо преди да "извадиш" една песен 1:1,да напишеш заглавието и 1:1!!!! Не визирам никого,и не се заяждам,просто ми направи впечатление тва беше тъпо аз съм музикант (или нещо такова ) а не писар Цитирай
GroOveR Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Искам така да попитам всички колеги,някой вадил ли е песни на Tribal Tech...........защото аз се опитах да изкарам някоя само че то тия са баси изрудите.....кълва от тук от там и не мога да навържа нещата.........ако някой все пак е вадил нещо да каже.....а между другото аз се пробвах да извадя The Big Wave и Salt Lick,ама малко неща се получиха...... Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 тва беше тъпо аз съм музикант (или нещо такова ) а не писар Това пък е още по-тъпо,приятелю!!!!Прочети внимателно и по точно пасажа "...Не визирам никого,и не се заяждам,просто ми направи впечатление...".Капиш?!?Хайде със здраве!!!! Поздрави Дидо Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Unleashing the Bloodthirsty на Cannibal Corpse. Цитирай
milenski Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Revolution is my name Cowboys from hell Drag the waters Walk 5 minutes alone Broken New level Според мен в тези парчета няма какво да се импровизира. Всичко си е на място. RIP Dimebag. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Dream Theater-The Great Debate (като изключим началото с "double hi-hat pattern" по простата причина,че нямам 2 фуса ) Bozzio/Levin/Stevens-Dangerous Derek Sherinian-Czar Of Steel Liquid Tension Experiment-Acid Rain Transatlantic-Mystery Train Marcus Miller-Teen Town Dream Theater-Metropolis Nightwish-Dead To The World ( ) Rush-Tom Sawyer Red Hot Chilli Pepers-Charlie Сега мъча на Virgil Donati-Alien Hip-Hop,ама за сега съм до под кривата круша Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Хаха за Alien Hip-Hop ще има още мнооооооооооооооооооооого време под крушата Цитирай
FoOS Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 (Редактирано) еми аз съм още аджамия ама се пак да си кажа Haley James Scott - Halo Snow Patrol - You are all I have Foo Fighters - Best Of You Green Day - Wake me up when september ends Led Zepelin - Kashmir/ P Diddy & Jimmy Page - Come with me поечето не са на 100 % ама поне на 80% има и още ма още ги работя :Р Редактирано Юни 2, 2007 от FoOS Цитирай
Spaz Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 В последно време свиря много The dark eternal night от новия Dream Theater и мисля, че доста добре съм го извадил Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Както не можеш да сготвиш баш една и съща манджа два пъти, така и песен не можеш да изсвириш едно към едно, не ви знам кво още пишете тука. Цитирай
Egon Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Абе ясно, става въпрос за парчета, дето до толкова си ги вадил и работил, че можеш спокойно да ги изсвириш. Много ясно, че никога не може да е 1 към 1. Кво сте се захапали за буквализма и вие Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 В последно време свиря много The dark eternal night от новия Dream Theater и мисля, че доста добре съм го извадил Супер Много яко парче.Аз от новия съм на път да извадя Constant Motion. Цитирай
Recommended Posts