Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
мда аз винаги превъртам тоя концерт и си гледкам само двамата ми любимци и накрая , когато са тримцата и се мръщя като свинята се включи ни в клин ни в ръкав да импровизира

Аз това не съм успял още да го гледам...обаче просто се "разбих" на изказването му в Про-рок, където обясняваше, че му било "приятно" да свири с тия пичове и ако се бил научил на нещо, то било "само дисциплина"...Свинята винаги е убивал всичко живо със самочувствие, ама в случая е направо...СМЕШЕН! :godbless:

Отговорено

Да ми е гадно... Ма не ми е гадно. Не съм го купувал аз, нали :cheers: Имал бол пари - дал. Пак ше си купи.

Отговорено
мда аз винаги превъртам тоя концерт и си гледкам само двамата ми любимци и накрая , когато са тримцата и се мръщя като свинята се включи ни в клин ни в ръкав да импровизира

Е то затова се казва че Кюфтакът, не случайно е Кюфтак - свири си това дето си свири цял живот и гъзарее без основателна причина в последно време(има нема 10-15 години!) :cheers:

• 4 weeks later...
Отговорено

ебати, тоя клавир, който троши струва ако ще да е най-тъпия от съответната серия пак струва повече от 3000 долара... ебати той за да ги прави тия простотии трябва да взима поне по толкова на шибано участие, а аз лично дори и не съм го чувал... макар че така като гледам май е рекламен трик и сигурно клавира са му го дали от Open Labs само за да го разбие и те след това да могат да предизвикват интерес с материалите и да разбправят, колко им е здрава джаджата :cheers:

• 2 weeks later...
Отговорено
Ми к'во да го направи, да го препикае ли. С квото има под ръка. Пък и предполагам се е ядосал, че се запалило та за това. И аз един път като разклонителя ми угаси за 5 мин. 2 пъти компа и го направих на парчета само с ръка и под с доста псувни за ужас на всички присъстващи. 10 секунди беше цялата хава.

А някой гледал ли е концертите на Venom 1986 в Hammersmit Odeon как ломеха цялата апаратура. И на мен ми стана жалко ама нейсе. Ще си купят друга. АААА и Nuclear Assault имат също такъв концерт. И не са единствени. :):):D :guitar: :guitar: :guitar:

Ами Дъ Ху и Хендрикс; младите са гъзета... :hello:

Отговорено

Абе кво ви ебе, като некой си троши? Тва са инструменти серийно производство! Не са уникати на некой велик майстор! И сичките наши китари, с изкл на ръчно направените (на Никифена баса примерно) се правят серийно, хората са си взели парите за тях, и на практика е ДОБРЕ да се трошат, щото тва е повече бизнес за тях :rolleyes:

За конкретния клавир - рекламния ефект от тая поразия ще е МНОООООГО по-добър за фирмата, отколкото спестяването на некъв пиклив клавир за 3К долара. Мислете по-мащабно, пичове. (И пички, ако намине некоя - хаирлия да е ;))

Отговорено

към хората дето говорят глупости:

вие от ква позиция определяте ""свинята" и "кюфтака" като смешник и накадърник? не ми се пише в момента, затва ше ви кажа само по едно up yours, и както се казваше в един епизод на simpsons- "I pitty the fool who derives self esteem by criticizing the looks of others!", или нещо от сорта. кат му дойдете на килограмите, тогава си отваряйте устата, ай сиктир

а пък темата за трошенето на инструментите си е чиста проба чесане на езици- тоя що я счупи, а не ми я даде на мене тая китара и т.н. по същата причина, поради която като се изсера си пускам водата, а не я пращам на бедните (и жадни) сомалийски деца- щот така ми е кеф, и аз да не ми смърди най-вече. тъй че please, не усмърдявайте и вие форума допълнително

Отговорено

аз пък се кефя. ако можех и аз щях да троша. може би не всичко, но бих!

който не му харесва да се депресира на такива гледки...негова работа :rolleyes:

Отговорено
а пък темата за трошенето на инструментите си е чиста проба чесане на езици- тоя що я счупи, а не ми я даде на мене тая китара и т.н. по същата причина, поради която като се изсера си пускам водата, а не я пращам на бедните (и жадни) сомалийски деца- щот така ми е кеф, и аз да не ми смърди най-вече. тъй че please, не усмърдявайте и вие форума допълнително

Чачо, т,ва е един от най-яките постове, които съм чел до момента тук :PB):):unsure::rolleyes:

Автоматично влиза в личния ми топ 10... на първо място :read: :D

• 9 months later...
Отговорено

НЕКО струва от 2850$-14000$

Това е РС с клавиатура и много добре направени контролери, има и 15" тъчскрийн е,, и още много други неща

Отговорено

Тъжно. Само че никой от нас нямаше да го има в никакъв случай. Нека си троши. Да умре от се*с ако ще. Щом има такова отношение към инструмента си, този човек дори да е здрав в неговите ръце се е кофти. Дано са го глобили едно сосно от пожарната!