DimebagDaniel Публикувано Март 1, 2005 Публикувано Март 1, 2005 Интересно ми е кво мислите за китарките , струват ли си парите , къде могат да се намерят и дали някой от вас има :guitar: Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Март 1, 2005 Автор Отговорено Март 1, 2005 в смисъл дали притежава такава китара де :wall: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 (Редактирано) тцтцтцтцтц! Вземи си направо Дийн .. като ше вземаш Даймбег вземи оригиналът !!! А не съм чува; Уашбърн да се предлага по музикалните магазини в БГ ... да не говорим за Дийн... Редактирано Март 1, 2005 от DaftFunk Цитирай
bulby Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 Washburn се предлагат във Фактор. И то доста модели, и електрически (китари и басове) и уестърн/класически... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 Добре де ама няма "Dean Guitars" :think: Цитирай
AXE Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 А сега видях на сайта на Washburn, че вече не се предлагат Dime Signature китари. Цитирай
synchu Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Оригиналът Е на Washburn. Въпросът е че Dimebag (R.I.P. ) смени endorsement-a и се хвана с Dean, Ноември 2004. Иначе е започнал да свири на Dean ML, само че по-късно Washburn му предлагат signature модел. Taка че оригиналния signature е на Washburn. Цитирай
DimebagDaniel Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 От сайта на Washburn спряха да продават китари от смъртта му насам ... А Фактор къде се намира ? Цитирай
AXE Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 http://www.audio-factor.com/ А ето и любимата му китара - Dean From Hell. Печели я като малък(16) от конкурс, после я продава и след около 20 години тя се връща при него. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 (Редактирано) Оригиналът Е на Washburn. Въпросът е че Dimebag (R.I.P. ) смени endorsement-a и се хвана с Dean, Ноември 2004. Иначе е започнал да свири на Dean ML, само че по-късно Washburn му предлагат signature модел. Taка че оригиналния signature е на Washburn. Hmmm Е добре де аз толкова пъти съм го виждал с Dean на концерти .. ! Rest In Peace Dimebag !!!! :guitar: Редактирано Март 2, 2005 от DaftFunk Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Ти не беше ли фънкар бе Хахах AXE ;-)) Четкам се на модераторите ~ Дори и рапар от Брууклин да бях пак шях да се възхищавам на покойният .. Даръл... той не е от онези китаристи който човек харесва или не харесва .... той е китарист на който можеш единствено да се възхищаваш ... мда.. Гледах филма : Vulgar Display of power около 50 пъти след като ми го дадоха ;-))))) А между другото от тежката музика слушам много малко групи a Pantera са ...... Абе знаеш... си RIP Dimebag!!!! :exclaim: Цитирай
Recommended Posts