joanadakel Публикувано Януари 16, 2007 Публикувано Януари 16, 2007 http://forum.bandamp.com/Audio_Review/3634.html Това е една от песните-на руски е Надявам се все да се намери някой,който да я чуе,а заедно с нея-и другите 2. Между другото ви призовавам-регистрирайте се в този сайт, че българското присъствие там е много слабо. Ааамаха! Някви от Мароко и Гватемала ше се мерят с нас на авторска музика!)) Приятно и безпроблемно слушане (Йоана-19г) Цитирай
jFog Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 (Редактирано) Въх! Песента е красива Що не запишеш една българска версия ше се кефим напъни се леко и т'ва е така и така си дивитнайси грама само тоя дигидъл саунд(на китара ли е) по едно време леко се рита с другото. Редактирано Януари 16, 2007 от jFog Цитирай
joanadakel Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 Ето и една на български: http://forum.bandamp.com/Audio_Review/3656.html Друго си е да чуеш песента си в готин аранжимент Третата(английската) е на: http://forum.bandamp.com/Audio_Review/3738.html Между другото, китарата в записа на първата песен (руската "Гроза") е 12-струнен Фендер. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 много ми харесаха и трите БРАВО Цитирай
wessy Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) Страшен глас имаш на БГ и на Руски много ми харесаха песните ... много готино звучат това на БГ си е направо страхотно ... ама тая на Инглиш малко не ми харесва ... като че ли малко те затруднява езика и пееш леко неритмично поради този факт, все едно те затормозяват думите абе не ме слушай добра си Редактирано Януари 24, 2007 от wessy Цитирай
Svet Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 (Редактирано) Първата песен е исключителна. Много е красива и исключително ме радва! Жалко, че не разбирам руски! Редактирано Януари 24, 2007 от Svet Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Текстът е меко казано недовършен, гласът трепери, кофти руско произношение... Добър опит... Next Цитирай
jFog Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 БЪлгарската кърти дя! тез стерео забежки с вокалите направо ме счупиха може би леко бе силен само вокала про уши ли миксират? Цитирай
joanadakel Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 Текстът е меко казано недовършен, гласът трепери, кофти руско произношение...Добър опит... Next Текстът казва всичко,което съм искала да кажа. Гласът трепери-съгласна съм. Защо ли? А за произношението попитах няколко руснаци - казаха,че е добре. Но те сигурно не разбират ) Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Песните са доста добри според мен. Сигурен съм, че доста от българските певци пеят с много по-лошо английско произношение отколкото ти на руски!!! Пожелавам ти много бъдещи успехи. Цитирай
разбойник Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Браво! Хареса ми! Пусни пак линк като направиш нещо ново! Цитирай
Recommended Posts