martist Публикувано Януари 16, 2007 Публикувано Януари 16, 2007 Здравейте, пускам само аранжимент ( и то примерен - тоест не е довършен, а има и идеи за промяна ).Бих искал да чуя вашите мнения.Ще бъде песен и в най-скоро време ще се запишат вокали.Качил съм я без интродукция. Winter Ballad Давайте смело! Мартин Цитирай
martist Отговорено Януари 17, 2007 Автор Отговорено Януари 17, 2007 Хмм...Нещо май не ви представлява интерес ... Цитирай
zarra Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 прослушах я много внимателно ,но общо взето е прекалено в стадартите за да ме впечатли ...идва и малко монотонно като музика докато текат надписите на някой филм ..... Цитирай
ronia Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Да, и аз щях това да ти кажа - много е важно какво ще направят вокалите. На мен също в този вид нищо не ми говори. Бедно ми е въображението, какво да се прави Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 (Редактирано) Аз пък си представям отгоре много неща и ми харесва доста Но просто някои звуци не ме кефят и има да се барне по аранжимента още. Много приятно може да стане, но зависи какво ще се сложи отгоре. На припева (или там дето става една промяна) малко аранжимента е леко веселяшки, малко детски, трябва да е по-лежерен и баровски, но и това може би зависи от това какво и как ще се пее. Като цяло ти пускаш приятна музика Мислех си, че сте метъли... П.П. Напоследък хората нещо не пишат в авторска музика, забелязал съм го и аз, като си пускам парчетата. Просто може би им е омръзнало, не знам... Но не мисля, че е заради това, че не ни харесват музиката Може би пишат само когато не им харесва, което е добре! Редактирано Януари 17, 2007 от CyberGene Цитирай
martist Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 Атанжиментът няма да е това което е сега.Само за идеята (хармониите).Работи се по въпроса Благодаря за мненията Цитирай
Recommended Posts