spineless Публикувано Ноември 15, 2016 Публикувано Ноември 15, 2016 Здравейте, наскоро си правих ъпгрейд на студиото и искам да си направя рак поставка за да си сложа интерфейса и предусилвателите. Знам, че се продават готови такива, но не искам талашитени грознотии, нито ми трябва огромен кейс. Просто искам да си ги сложа на бюрото Нуждая се от релси за самият рак, но не знам къде да ги намеря нито как се наричат на български. Необходим ми е 2U комплект. Представляват ето това: https://www.amazon.co.uk/Metal-Parts-Rack-Strip-Rails/dp/B00APFFMOE/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1479214310&sr=1-3&keywords=rack+strip+rails Благодаря предварително! Поздрави, Боян Цитирай
spineless Отговорено Ноември 15, 2016 Автор Отговорено Ноември 15, 2016 (Редактирано) Да, видях ги преди малко и аз, това е цяла лайстна и трябва да поръчам 2 метра.. доста неефикасно и скъпо. (Минимално количество за поръчка 20 dm /една лайсна/) Надявам се да не стигам до там и евентуално ако не намеря, някой познат да 'внесе' в прекрасната ни държава този ценен ресурс.... Редактирано Ноември 15, 2016 от spineless Цитирай
spineless Отговорено Ноември 15, 2016 Автор Отговорено Ноември 15, 2016 UPDATE: Намерих как се прави. В каталога на Adam Hall го има и може да се поръча през Dynacord. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 16, 2016 Отговорено Ноември 16, 2016 Свържи се с Динакорд-ци и питай, може да ти клъцнат две парчета. Цитирай
spineless Отговорено Ноември 16, 2016 Автор Отговорено Ноември 16, 2016 Опитвам се да се справя с тях в момента Цитирай
Recommended Posts