kolio_k Публикувано Януари 13, 2007 Публикувано Януари 13, 2007 Намерих този бекингтрак SRV The sky is crying и реших да го постна,защото наистина е подходящ за джемене.Това вече си е истински блус(добрите стари 3 акорда) и всички можем да дрънкаме отгоре донасита (и каквото сърце сака и сабя покаже )Плайбека е прили/ен(като за плейбек,разбира се) п.п.За който не знае-даунлоуда става директно от путфайл,трябва да се кликне на линка 20 пъти(малко досадно ама няма как ) Цитирай
7thString Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Ммм страхотно, блусарско, мазничко Благодарим! Цитирай
ivp Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 (Редактирано) Аз наскоро насвалях към десетина бекингтрака - все Блус, щото най ми лЕжи на сърце Но този го нямаше - благодарско и от мен Редактирано Януари 13, 2007 от ivp Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Оооооо е то'а е......Ох дойде и моя ред на посвиря на джемовете явно..... :Р Ей ся го свалям и Оти'ам да поомажа пейзажа !! От сега се извинявам за аудиото дето че пусна по късно..... Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 май ще съм първият престрашил се предлагам всеки да изсвири по една част - както аз - 1 минура и после колегата РОКОБГ ако не го мързи да сглоби нещо като онова в другата тема - станало е страхотно http://media.putfile.com/jam-34-48 абе има някаква повреда воригиналния файл - някакво пращене в левия канал сякаш Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 оправих го - копирах десния в левия и е партон ако и при други така пращи - направо теглете мойта версия и свирете след мен Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 (Редактирано) ИЗруд... ше додем на един ъкъл... ама бързо си се отказал я дай пак... Редактирано Януари 15, 2007 от RockoBG Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 (Редактирано) абе то номера е да се напъна, ама пусти мързел е стига ми толкова, нека и големите си кажат думата Редактирано Януари 15, 2007 от stratocaster Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 15, 2007 Автор Отговорено Януари 15, 2007 май ще съм първият престрашил се предлагам всеки да изсвири по една част - както аз - 1 минураи после колегата РОКОБГ ако не го мързи да сглоби нещо като онова в другата тема - станало е страхотно http://media.putfile.com/jam-34-48 абе има някаква повреда воригиналния файл - някакво пращене в левия канал сякаш Много гот е станало и саунда ти е много благ и натурален .Идеята ти всеки да дрънне по една минута е супер,ама аз,вчера вечерта вече записах едни вариант и днес(а може би утре,че имам гиг до посред нощ) ще го кача както си е,а после Роко,ако реши винаги може да го скълца(справя се супер добре,ЕВАЛА) п.п.Прав си за бекингтрака -има шум и вчера стращно ме нервеше,ама си мислих че ми е слушалките(в смисъл прекъсната жица).Добре,че си се сетил да го оправиш Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 ми саунда е от Н&К а за пукането в трака - е аз тука даже усилвателя си разглобих - мислех че е от него щото единия канал от време на време се такова Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Ми аз ги имам СРВ 8 оригинал бакинг тракс, мо'е да видя мойта версия да е по-ОК Цитирай
tocata Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Ето нещо от мен ,опитах се да е стилно, но блуса е сложна работа эа мен лично.............. Да живеи Кольо эа предложениа джем Цитирай
tocata Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 http://media.putfile.com/blues-jam-46 ЭАбравих линкчето хахахахахахахах Цитирай
tocata Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Евалата Стратокастер иэкефи ме SUPERB !!!! Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 "Елегантен като вампир" има тексаски пиниз Цитирай
Recommended Posts