Wolfheart Публикувано Януари 11, 2007 Публикувано Януари 11, 2007 Здравейте,казвам се Пламен(Мояtisius),от Враца съм.Тук забелязвам има нещо като рамка за самопредставянето,но ще си позволя да не се възползвам от нея.Много се радвам за съществуването на този форум,предполагам не съм единствен.Свиря от 17 годишен( е бога ми не е късно).Началото е породено от спомени на родителите ми,описващи малкия Мортисиусчо(сугурно съм бил на 4-5 години)качен на стол,който забавлявал околните с невидимата си китара и чупейки разни характерни рокаджийски стойки.И в следствие на този спомен,12-13 години по късно ''дедо мраз'' ме халосва по главата с една кремона. И...и.. кат има жулиш,кат няма -не.Истински обаче по китарата ме запалва Ингви Малмстиин(не стискайте зъби може да се счупят),и все още си грее огънят,пречупен вече през по-новите течения,стилове и класическа и филмова музика.По учих малко музика и пловдивската музикална академия видях от близо,но започнах да разбирам приказката "ученето убива твореца",и започнах да творя,колкото-толкова.До сега докато пиша тези думи.Радвам се,че съм сред вас,пък макар и с 3-4 поста П.С. А ако искате да разберете повече за my music fantasy universe,елате тук http://www.myspace.com/mortisius Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Добре дошъл, радвам се да видя тук китаристи като теб! като поклонник на малмстийските неща просто нямаше как да не харесам музиката и стила ти на свирене като цяло! Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Добре дошъл и от мен! Правиш добра музика. Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 13, 2007 Автор Отговорено Януари 13, 2007 Благодаря за топлите отзиви и очаквайте ъпдейт на профила ми с подобрен и качествен звук на парчетата. see ya Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Пачо, много се радвам, че най-сетне се престраши да започнеш да пишеш тук! Що се отнася до музиката ти... аз не коментирам музиката, когато тя е такава и е качествена, коментирам я когато тя не ми харесва. За твоята музика си оставам безмълвен Ние с Мими много ще се радваме скоро да ни дойдеш малко нагости в София и да пийнем по биричка! На нея много й е домачняло за твоя милост и Пловдивските преживявания! Поздрави, Виктор Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 колега, слушах парчетата и съм просто изумен. такова нещо не се чува всеки ден по наще земи невероятни са Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 15, 2007 Автор Отговорено Януари 15, 2007 (Редактирано) Ми престраших се някак си и в момента сигурно ти казват че на 26 ше налазвам Софията. Сега малко разяснения относно парчетата.Записвани са на Голема щайга.Селерон на 400мхз,256 рам,аудио карта (леле мале)ямаха неква умряла на иса слот ,зуум 505 2, скуаяр булет ръган дирекно в коша,фрути луупс и кю бейс..направо незнам как стана. see ya Редактирано Януари 15, 2007 от Wolfheart Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Знам аз! Всичко знам! Готвим будоара по случая и слагаме ракията да изстива! Цитирай
IgnitesGirl Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Много се радвам че си тук! На теб и на музиката ти ! Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Здравей и от мен. Чух ти нещата в myspace!Изкефих се много,бравос!!! Цитирай
Wolfheart Отговорено Февруари 21, 2007 Автор Отговорено Февруари 21, 2007 (Редактирано) Добре сте ме заварили. Благодаря.мисля да му правя ъпдейт скоро,така че минавайте ако ви е интересно Редактирано Февруари 21, 2007 от Wolfheart Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 26, 2007 Отговорено Февруари 26, 2007 хелоу...хвала на таквиз хора као теб...много хубава музика и много добре изсвирена Цитирай
Wolfheart Отговорено Март 2, 2007 Автор Отговорено Март 2, 2007 хелоу...хвала на таквиз хора као теб...много хубава музика и много добре изсвирена благодарско и оздравявай по скоро!!!! Цитирай
Recommended Posts