me6 Публикувано Октомври 12, 2016 Публикувано Октомври 12, 2016 Здравейте , утре ми предстои да купя китара и избора ми е между YAMAHA GUITARS CX40 II и Kirkland озвучена в магазина до консерваторията. Дано получа мнения да се ориентирам правилно. Цитирай
ikonomec Отговорено Октомври 12, 2016 Отговорено Октомври 12, 2016 Купи си Ямахата. Аз имам С40 и за начинаещи е много добра. Цитирай
Claypool Отговорено Октомври 12, 2016 Отговорено Октомври 12, 2016 Всеки път се чудя, когато някой иска помощ за китара, защо кибиците са първи. Вместо да се правите на китарни професори, ориентирайте момчето, или си затрайте. И за сведение, на мен подобни теми са ми интересни, защото научавам нещо ново за даден модел. Отегчените, просто не се намесвайте. 2 Цитирай
me6 Отговорено Октомври 12, 2016 Автор Отговорено Октомври 12, 2016 (Редактирано) не съм начинаещ , просто отдавна не съм се интересувал какво излиза , като модели. Искам да е прилична и да става за запис. Защото имам озвучен Корт който е с тесен гриф и като акустика е под всякаква критика и не се получава хубав материал при записване с микрофон. А с озвучаването да не говорим. Ямахата и Кикрленда не са черни . Разликата е в това , че ямахата е с пасивна електроника а Киркленда с активна. Редактирано Октомври 12, 2016 от me6 Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 12, 2016 Отговорено Октомври 12, 2016 Ами,като не си начинаещ,пробвай на място да ти е удобен грифа и акустично да звучи,тук вярно е чудене как е за запис.. Цитирай
me6 Отговорено Октомври 13, 2016 Автор Отговорено Октомври 13, 2016 Мерси колеги за съветите , обиколих 3 магазина и няколко частни адреса и мнението ми е , че под 500лв. е невъзможно да вземеш нормална китара. На повечето до 200-300лв се оказа , че при сравнително верни октави имаше тонове които не са точни дори и от 2 ра позиция. При изсвирване на акорд последователно звучи фалшиво някои от тоновете. Сигурно прагчетата са слагани от обущари където им падне. Съветвам и друг ако иска добра китара да записва с нея да си събере парички и да си купи по-скъпа но да не прави компромиси. Едва ли откривам нещо но евтините китари са за обучение и евентуално за разпалки на печката. Цитирай
dickens Отговорено Октомври 13, 2016 Отговорено Октомври 13, 2016 Въпреки завишената цена в България препоръчвам тази - Epiphone Les Paul Special II Купувал съм 3 от тези за подаръци на деца. Задължително да се пробва заради евтината електрониката и хардуер. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 13, 2016 Отговорено Октомври 13, 2016 Яворе, Яворееее ... пак подхлъзна колектива! Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 13, 2016 Отговорено Октомври 13, 2016 Кефи ме колко профила има тоя човек 1 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 14, 2016 Отговорено Октомври 14, 2016 (Редактирано) Айде стига де, тука има поне двама нормални Яворовци, и поне на единия му писна името му да е псувнята на форума. Дайте да му викаме поне Тъпото на въпросния индивид. Редактирано Октомври 14, 2016 от jabs 2 Цитирай
Recommended Posts