THE_INEXORABLE Публикувано Януари 10, 2007 Публикувано Януари 10, 2007 Аз тук се пробвам да направя нещо, защото малко ми влезе под кожата тая музика. Поне днес. Така че дайте някакви мнение за идеята, за детайлите, защото чувам различни отзиви от моите познати, на които съм го пратил. dnb work Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Януари 10, 2007 Автор Отговорено Януари 10, 2007 http://hateeternal.data.bg/dnb%20work.mp3 T'va e linkyt. Цитирай
Katsko Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 ей бате Юли ти вече си творец не само кофоблъскач. ха честито. хич не е лошо парченцето като тема, поздравления!!! иначе саунда е горедолу. дразни прекаленото водене на райд, което не е чак супер характерно за тоя стил Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Януари 10, 2007 Автор Отговорено Януари 10, 2007 Хахаха, благодаря! Радвам се, че ти хареса! А за райда... това му е най-малкият кусур на парчето. Като го довърша тия дни, ще видим какво ще се получи. Цитирай
fragile Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 добре е ... разбира се трябва да се поизчисти... примерно онова мялкане ме побърква към края мял мял... ама може и такава да е целта да вбесява хехе... хайде успех в начинанията... Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Ами съжалявам, ама на мен не ми харесва. Проблема не е в теб обаче, в мен е. Просто такваз музика не ми понася. Цитирай
jokeman Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 Не е лошо като идея, но на един дръм енд бейс, ако няма мощна каса и бас, за къде е тръгнал? Просто парчето е празно някак си. Цитирай
Recommended Posts