StoyanStoyanov Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 Здравейте на всички,незнам дали има подобна тема в сайта затова реших да попитам,имам китара с пасивни адаптери втора ръка корт катана kx5.Когато я взех металните точки по адаптерите повечето бяха потъмнели,дори сега са вече доста тъмни отиват към ръжда,въпроса ми е дали това потъмняване и ръжда по адаптерите оказва влияние на звука тъй като в момента знам как звучи но когато е била нова с изчистени метални точки на адаптери не съм я чувал. Цитирай
jorog Отговорено Септември 18, 2016 Отговорено Септември 18, 2016 Никакво влияние не оказва цвета на точките.Ако не те кефи цвета вече е друг въпрос. https://www.youtube.com/watch?v=wJxK7NSPoIo Във видеото пича използва клечка за уши ,абразивна паста(става и с паста за зъби). Цитирай
StoyanStoyanov Отговорено Септември 18, 2016 Автор Отговорено Септември 18, 2016 Благодаря,щом няма разлика в звука не ми е проблем цвета на точките Цитирай
Recommended Posts