eXile Публикувано Февруари 27, 2005 Публикувано Февруари 27, 2005 Гати неоткриваемата песен Целия гугъл прерових, е няма таблатура, братче!!! Аз ли бъркам, или!?... Айде някой ако помогне равен няма да има :guitar: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 нема нема и аз съм търсил.... но защо? :think: Цитирай
eXile Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 А, де :think: Мани мани, бегай бегай! :evil: Искам я тая песен! Сабат Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Ако става въпрос за Black Sabbath къде я правят тази песен? Че из всичките ми източници не намерих дори намек да са я издавали в албум тази песен... Цитирай
eXile Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 Ми за албум и аз не знам, ама... Пфу, песента е велика, мама му! ИСКААМ Оу шит Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 (Редактирано) Aбе хора. Вчера като гледах Фрактура и пуснаха новия клип на Grave Digger - The Last Supper. Адски ме накефи!!! Аре ако некой намери таб и на нея да каже! Така и така това е тема за Last Supper затова писах тука Редактирано Февруари 28, 2005 от Fenix Цитирай
Recommended Posts