Zmejcho Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 Значи, аз се сблъсках със същия проблем с Line-in-а наскоро. В крайна сметка инсталирах новите драйвъри от Криейтив, пак не тръгна, накрая те имат някаква опция за автоматично разпознаване на картата и ъпдейт с найу-новите драйвъри - ( това от сайта ) и като го пуснах него и проработи. При това нямям някакви смущения при запис от Line-in. Естествено по чужди форуми четох , че това с Analog Mix (вместо Line -in) е проблем на архитектурата на картата и че може да обработва само един аналогов канал. т.е не може да се слуша външно CD, да свириш и да записваш едновременно, което е мноооооооого тъпо, но........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kokode Отговорено Февруари 17, 2007 Share Отговорено Февруари 17, 2007 Значи, аз се сблъсках със същия проблем с Line-in-а наскоро. В крайна сметка инсталирах новите драйвъри от Криейтив, пак не тръгна, накрая те имат някаква опция за автоматично разпознаване на картата и ъпдейт с найу-новите драйвъри - ( това от сайта ) и като го пуснах него и проработи. При това нямям някакви смущения при запис от Line-in. Естествено по чужди форуми четох , че това с Analog Mix (вместо Line -in) е проблем на архитектурата на картата и че може да обработва само един аналогов канал. т.е не може да се слуша външно CD, да свириш и да записваш едновременно, което е мноооооооого тъпо, но........ Това не е верно .Натисни плюсчето над мастера и включи отметката, тогава се чува всичко, което си избрал , а се записва само това което е набрано в "рекорд" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Февруари 18, 2007 Share Отговорено Февруари 18, 2007 аз съм с аудиги2 и КХ дривери, което много разширява възможностите, но входа (когато се включи китарата директно) е много шумен. Имам и лампов преамп и когато сложа него се пооправя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts