maringtr Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Как се водят тия жички, да не ме помислят за индианец в магазина за електроника? Инак с жиците се оправих - всичко е нарязано и подредено, и тъкмо се зарадвах как ще запоя всичко и всичко ще е наред, когато изскочи ново 20 - прекрасният оригинален потенциометър, за който се изръсих 14лв специално за да знам, че е същия като китарата и че спокойно ще пасне - не пасва. И трябва да пробивам по-голяма дупка сега. Яко, а? :evil: Цитирай
maringtr Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Пичове сори за офтопика, но на някой намира ли му се ръчна бургия и дали е добра идея с нея да разширя дупката за потенциометъра? (демек не бормашина, ами от ония бургии дето ги въртиш с ръка и те пробиват) Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 с ръчна бургия не ти препоръчвам. По-добре е като че ли да се ползва електрическа защото вдига повече обороти и възможността да се отчупе някое малко парче от тялото е по-малка. Особено капризен е лака Другият (и по-добър според мен) начин е да ползваш кръгла пила. Колкото по-малки са и зъбите толкова по-добре и толкова по-бавно ще разщириш дупката. Ползвай кръгла пила за метал! Цитирай
maringtr Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 с ръчна бургия не ти препоръчвам. По-добре е като че ли да се ползва електрическа защото вдига повече обороти и възможността да се отчупе някое малко парче от тялото е по-малка. Особено капризен е лака Другият (и по-добър според мен) начин е да ползваш кръгла пила. Колкото по-малки са и зъбите толкова по-добре и толкова по-бавно ще разщириш дупката. Ползвай кръгла пила за метал! Справих се с проблема и всичко си работи ОК. Дупката пробих с острие от ножица, което въртях като ненормален наляво-надясно в продължение на около 30 минути Цитирай
Recommended Posts