iliev.p Отговорено Септември 7, 2016 Отговорено Септември 7, 2016 (Редактирано) - Тенкю предварително,аз съм в София, та май ще бъде ИКОНТ! Редактирано Септември 7, 2016 от iliev.p Цитирай
Mar4enko Отговорено Септември 7, 2016 Автор Отговорено Септември 7, 2016 Аз съм в Свиленград така че пак по куриер. Ще ти пратя на мейла подробни данни. Благодаря предварително . Цитирай
Fashion Отговорено Септември 8, 2016 Отговорено Септември 8, 2016 Ако може и аз да се включа в поръчката?! Цитирай
grafarena Отговорено Септември 8, 2016 Отговорено Септември 8, 2016 ikonomec , още една маймуна на клона за Vox amplug Lead, ако е удобно.От София съм ,благодаря предварително! Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 14, 2016 Отговорено Септември 14, 2016 Здравейте колеги, извинявам се за късния отговор, но бях в командировка. Колегата ми е закупил 3 броя - 1 за Марченко, 1 за Илиев и 1 за мой приятел. Съжалявам, но към момента няма как да съдейства за още, понеже е в Дортмунд. Очаквам другия месец да ходя и ще пиша, ако все още има интерес. Ако пък някой от колегите се откаже, нека също да пише. Колегата ми си идва или в края на тази седмица или началото на другата. Ще ви информирам, като ги пусна по куриер. Поздрави, Димитър Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 14, 2016 Отговорено Септември 14, 2016 в момента Амплъга е 65 лева в един известен онлайн магазин в България... 1 Цитирай
iliev.p Отговорено Септември 14, 2016 Отговорено Септември 14, 2016 Ikonomec,трябва да се уговорим за адреса. Цитирай
Fashion Отговорено Септември 15, 2016 Отговорено Септември 15, 2016 За след месец не знам! Отказвам се. Цитирай
grafarena Отговорено Септември 15, 2016 Отговорено Септември 15, 2016 Аз също съм пас ,ще го взема от тук. Цитирай
ikonomec Отговорено Септември 30, 2016 Отговорено Септември 30, 2016 Илиев, Мариане, я споделете - хареса ли ви джаджата, как се представя? Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 3, 2016 Отговорено Октомври 3, 2016 Джажата е супер,може да се регулира звука което е много за такава джажа,пък и комшийте спряха да чукат по парното.За размера си учудващо се представя. Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 3, 2016 Отговорено Октомври 3, 2016 Още веднъж ти благодаря за услугата! Цитирай
Mar4enko Отговорено Октомври 3, 2016 Автор Отговорено Октомври 3, 2016 И аз искам преди всичко да ти благодаря за голямата услуга. За съжаление в момента съм в ремонт по къщата и нямам възможност да го тествам, но съдейки по Classic rock 2 който имам не се съмнявам че ще е на ниво. При първа възможност ще направя семпли и с двата. Цитирай
ikonomec Отговорено Октомври 3, 2016 Отговорено Октомври 3, 2016 Радвам се, че успях да помогна, макар и с леко закъснение. Мариане, ще очаквам да пратиш семпъл да чуем как е на запис, понеже при мен PC компонентите не са на ниво. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 4, 2016 Отговорено Октомври 4, 2016 (Редактирано) ^^^^^^^^ ИКОНТ - iCunt - някаква нова джаджа на Apple, вероятно . Редактирано Октомври 4, 2016 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts