NitroBGA Публикувано Януари 4, 2007 Публикувано Януари 4, 2007 (Редактирано) Здравейте. Утре си идвам от Германия, но днес трябва да мина през мюзик шоп-а и имам подарък 30-тина евро, та си харесах разни неща, ама не знам как се казват : тарамбуки разни, мини барабанчета, разни етно неща, маракаси, дайрета, дрънкащи работи във всякакви форми и т.н. Та мисълта ми е ако сте тук в следващите час-два да ми препоръчате нещо. Китарист съм, не барабанист и нямам намерение да правя кариера в сферата на тарамбуките например,но нещо удобно за акустично свирене, за купон, нещо на което сравнително лесно да се науча да тупам. Това е. Чакам бърз съвет. А може и нищо да не купя, а да изчакам още два месеца, когато пак ще имам възможност. Гуугъл казва, че съм си харесал : Stagg Music: Aluminium Darbuka ... Bongo Drums и още... Редактирано Януари 4, 2007 от NitroBGA Цитирай
jeleto Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Една метална малка тарамбука мисля, че ще ти е много полезна. Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Това е чашковидното нали ? Малко мязащо и на столче . Сори, че така обяснявам, ама нищо не вдявам май.... Цитирай
Strori Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Да за това става дума.С метален обръч и пластмасова кожа.Може да си вземеш и джембе-инструмента е с подобна форма, но е дървен, с естесвена кожа, обтегната с въжета.Тези двете специално стават винаги за акустичен купон Успех. Редактирано Януари 4, 2007 от Strori Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Oк, вече съм с една Stagg тарамбука по-тежък и обемен в ръчния багаж.Едвам се побраха тия работи... Сега на въпроса. Ясно е, че няма да ходя на учител по тарамбука, но все пак трябва да почерпя знания от някого или с упорито блъскане ще се науча сам ? А може би трябва да погледна важните теми... ей сегичка ще го направя, вие ако имате нещо да кажете ще съм ви мноооого благодарен. Цитирай
Jorkata Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Ми ти си музикант Послушай малко изпълнения в които се свири на тарамбуки и може би ще усетиш какво да правиш В първия албум на Систем ъв а Даун, мисля 4е беше 19та песен се свири на такъв инструмент Не е много трудно да се изсвири А ако харесваш тази група-още по-добре, ще те зариби Успех!!! Редактирано Януари 4, 2007 от Jorkata Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Мерси за бързите отзиви. Ще я чуя като си дойда. Други предложения, щото от слушане надали много ще вдяна разните тъкости. Иначе да удрям в ритъм и да тракам с пръсти май се справям... Цитирай
Recommended Posts