ho6imin Публикувано Януари 3, 2007 Публикувано Януари 3, 2007 като един лют фен и притежател на марката,бих искал да чуя от някой,който е бил на живо на новогодишния концерт дали китарите на б.т.р. звучаха като по к1
Mecho Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Бях там и веднага разпознах една от моите мечтани китари - Music Man Seve Morse ... Но звука беше ужасеееееен. Звучаха супер зле. Не разбирам от озвучаване, това е мое искрено, непрофесионално мнение. Тенекиен звук... Нооо и Сигнал до там го докараха. Щурците - малко по-добре. На ФСБ най ми хареса звука. Стив Морс съм го слушал на живо и саунда му е трепач - нищо общо с новогодишния концерт. Предполагам, че е било кофти озвучаването, защото фанатично вярвам, че китарките са си ок.
bratmito Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Аз по телвизията мернах една глава Marshall,мисля че беше JCM800 и на телевизора звука си беше ок.
docc Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 ^Marshall-а на П.Гюзелев - JMP 2203 Master Volume - модел от '75 до '81.JCM 800 му е един вид наследник(след '81).
metalhammer Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 някой хора не разбраха че саунда е 70 % амп и кабинет
Telerig Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Да и останалите обаче идват от пръстите...което за БТР...да ме прощават...
Rising_Force Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Да и останалите обаче идват от пръстите...което за БТР...да ме прощават... БТР може и да не са най-брилянтните музиканти, нито най-техничните или пък най-талантливите, но са създали поне 4-5 хита на родната сцена! Това не може да се оспори , така че по-добре недей да говориш така. Относно темата - бях на Батенберг и звукът беше ужас - напук на MusicMan-ите. Редактирано Януари 3, 2007 от Rising_Force
Old_Shetarhand Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Да и останалите обаче идват от пръстите...което за БТР...да ме прощават... БТР може и да не са най-брилянтните музиканти, нито най-техничните или пък най-талантливите, но са създали поне 4-5 хита на родната сцена! Това не може да се оспори , така че по-добре недей да говориш така. Относно темата - бях на Батенберг и звукът беше ужас - напук на MusicMan-ите. Е то и Азис е напраил по'ече от 5 хита... Обаче то'а не значи че тре'е го Уважава некой....Освен ф некой други аспекти..... просто и мене не ме кефат пичо'ете .... иначе нищо лично Относно концерта поне колкото успях да мерна по БНТ .......ФСБ наистина наи-доволно звучаха!
maringtr Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Според мен всичко идва от това, че в България няма много хора, да не кажа никакви, които имат опит да озвучават такива големи мероприятия...
koki Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 като един лют фен и притежател на марката,бих искал да чуя от някой,който е бил на живо на новогодишния концерт дали китарите на б.т.р. звучаха като по к1 Не бях на площада, ама звукът беше отчайващ.... Две са причините - първо БНТ е наистина сбирщина от некадърници/не мога да си спомня професионално озвучено тяхно нещо/, а второ - БТР си е БТР - банда на ниво Читалище: с каквито и инструменти/апаратура да свирят, звукът задължително ще е като от евтин мултиефект+китара Кремона Добре че е страхотния вокал на Наско и свестните песни.Ако тоя човек се бе родил малко по-на Запад, сега щеше да е роклегенда! Да ни е жив и здрав - такъв Талант
ivp Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 ...БТР си е БТР - банда на ниво Читалище... :wow: :wall:
eXile Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Мисля, че няма тема за Венко или БТР, която след третото мнение да не стигне до точката "Язък за тея хубави барабани/китари/вокали..." :wall: :wall: :wall:
RockoBG Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 AЗ бях в КАварна и познайте. Саунд йог (на чист български) Няма да дойде тия няколко годин. За БТР ми е през ... ама Голди
ho6imin Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 нямах намерение да обсъждаме кадърността на б.т.р.интересно ми беше дали "повредата е била в моя телевизор".явно не!teleriq-за пръстите даже завишавам процентите
Recommended Posts