ALBIREO Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 И какъв е смисълът? Класация ли си правим, какво? Ама правете си я де... Няма да преча. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 12, 2006 Share Отговорено Април 12, 2006 И какъв е смисълът? Класация ли си правим, какво? Ама правете си я де... Няма да преча. Във всеки един раздел си има тема "Любими еди какво си".Не,не е класация - просто споделени харесвани изпълнители - току-виж всеки може да си намери нещо ново,което да му се хареса. П.П. Не ми допада нападателния ти тон и държанието тип "аз съм над нещата". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F.I.N.E. Отговорено Април 13, 2006 Share Отговорено Април 13, 2006 Тия дни преоткриван Съли Ърна от Годсмак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NeonGod Отговорено Април 13, 2006 Share Отговорено Април 13, 2006 еееееееееееее ти изпекло бре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Април 14, 2006 Share Отговорено Април 14, 2006 (Редактирано) http://www.rainakabaivanska.net/ :exclaim: Редактирано Април 14, 2006 от Ivan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tinkerbell Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 Имам много любими гласове от различни стилове. (Смесен вкус ) Слущам и рок и метал като например Tarja (Nightwish) ми е любим вокал, също: Bruce Dickinson, Andi Deris, Dave Mustain, Joe Lynn Turner, Dio и много други. Обаче слушам и поп-музика надявам се че е ок да има и поп-класация в топика в случая що се отнася до фаворити. Много голям фен съм на Michael Jackson :inlove: както и на Janet. От същия жанр бих добавила Beyonce като добър женски глас. Бих добавила също и Madonna, Whitney Houston, Alicia Keys. Много ми харесва и Prince щях да го изпусна - също голяма класика. това е засега. За български изпълнители обичам Ахат и гласа на Звезди Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 За български изпълнители обичам Ахат и гласа на Звезди Гласът на Българския рок!!! Скри им микрофоните на Coverdale i Gilan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pampi Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 За български изпълнители обичам Ахат и гласа на Звезди Гласът на Българския рок!!! Иъказвам тоталното си несъгласие с това мнение :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Април 16, 2006 Share Отговорено Април 16, 2006 За български изпълнители обичам Ахат и гласа на Звезди Гласът на Българския рок!!! Иъказвам тоталното си несъгласие с това мнение :) Това са две мнения и за да е поста ми тематично насочен,да добавя Марияна Попова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tinkerbell Отговорено Април 17, 2006 Share Отговорено Април 17, 2006 Щях да забравя Sade хубав глас! последния и албум не е зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tinkerbell Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Има една певица Sabine от група Edenbridge - иска ми се да имам същият глас или поне да пея така. Как можах да я изпусна по-горе страшен глас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Тия дни преоткриван Съли Ърна от Годсмак А цялата група (Годсмак) непрестанно преоткрива творчеството на групи като Alice in Chains и Stone Temple Pilots :green: Иначе са яка банда де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Хм... откъде да почна? кондъо, Лия, Софи Мъринова, Азиз, ТОни Стурарро, естествено и бат Джони, Глорийа, Рейхан, Амет, Нидялко Лазарув, Малките Кресталчита и не на последно място - Хисарския Поп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bi4o Отговорено Април 18, 2006 Share Отговорено Април 18, 2006 Layne Staley (Alice In Chains)!!! Rest In Peace, Layne!!! Our pain is never enough... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikak Отговорено Април 20, 2006 Share Отговорено Април 20, 2006 Ами аз няма да изброявам, защото общо взето си обичам вокалите на любимите ми групи(а те са доста).Само искам да добавя Селин Дион, Чък Шулдинър и вокалиста на Dark Tranquility Не си падам по дет и блек метъл, но тези двамата ми вземат акъла , а за Селин - ако сте я слушали, ще ме разберете.А за БГ освен Звезди бих прибавил и(сори, но много трудно помня имена) - певеца на Pantommind , с които имах честта да свидя на една сцена, както и вокалиста на SJK - една хасковска банда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts