martist Публикувано Януари 1, 2007 Публикувано Януари 1, 2007 Здравейте, Тъй като не намерих къде да кача парчето го пратих в Г-маил (Martist - Cool Acid).Това е импровизация записана в бързината докато пробвам нови барабанни ,така да се каже, семпли за синтезаторя.Махмурлия съм от снощи и предварително се извинявам Не съм го пудрил.Директно запис и това е. Приятно слушане Цитирай
vhcs Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 личи ти че си махмурлия - забравил си линка Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Май не само той. Пише, че е пратено на пощата на сайта. <_> Цитирай
martist Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 Наистина ще се радвам да прочета някое друго мнение.Давайте смело. Цитирай
martist Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Cool Acid Ето линк за тези които не им се занимажа с Гмаил Редактирано Януари 3, 2007 от martist Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Здравей, чух го. Много приятен релакс. Харесвам такива идеи. Твоите определено са ми по вкуса, имаме някакво сродство, но терцово ли, какво... Цитирай
miro2bg Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 А представям си какво ще е когато не си махмурлия! Мисля че добре звучат семплите и са мотиФирани много професионално! Цитирай
martist Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 @ Craig: Радвам се че ти харесва.Може на квинти да е сродството знам ли... @Миро2бг: Бе то честно да ти кажа май достигнах до извода че алкохолът влияе добре Така отпуска едно такова и идеите започват да идват... Цитирай
Recommended Posts