Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

малко оффтопик ама нали е нова година и ще ме извините B) може ли да си махна обикновенното тремоло на скуайера и да си сложа флойд роуз?

по темата нз колко струва :godbless:

Отговорено (Редактирано)

Сичко друго е само въпрос на време да се прецака от 1 седмица до 1 година (про едж) говорим за свирене way - Сатриани,Вай, Дарел...

Нема к`во да се лъжеме тремоло от 150 лева кара 1 седмица -И да го гресиреш и да го смазваш кел файда. Това е.

Редактирано от avaavaava
Отговорено (Редактирано)

Да, евтините флойдове наистина не издържат много ръчкане. Ако човек просто иска да може да използва ръчка, аз бих препоръчал по-скоро тремоло, отколкото флойд.

Единичните адаптери са около 20-30 лв(има и по 15).

Хъмбъкери за по 25-50 парчето има също.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено
:D:) Че вие го изкарахте флойда че е пълен боклук ако ще и 500лв да е...Мойто Single locking на китаркатае от примерно 6 години.Не знам предишният собственик колко го е ползвал,но си държи строя,стига да не са калпави струните.Само един недостатък-като бутнеш ръчката надолу и връща примерно 1/3 бемолче от нормалния тон.Оригинален флойд роуз сигурно е 100 пъти по-добър от т'ва и ще издържи доста повече...
Отговорено
:D:) Че вие го изкарахте флойда че е пълен боклук ако ще и 500лв да е...Мойто Single locking на китаркатае от примерно 6 години.Не знам предишният собственик колко го е ползвал,но си държи строя,стига да не са калпави струните.Само един недостатък-като бутнеш ръчката надолу и връща примерно 1/3 бемолче от нормалния тон.Оригинален флойд роуз сигурно е 100 пъти по-добър от т'ва и ще издържи доста повече...

Ами за това става въпрос - то като не връща както е било не можеш с това да свириш и пред 50 човека камо ли пред 100 000... и да ти глеат сеира по сите телевизий..

Отговорено

Човече , има много качествени други тремола.....примерно аз имам едно Kahler, което сигурно е поне на 15 години и си е ок и си връща на нулата......

Отговорено
Ами за това става въпрос - то като не връща както е било не можеш с това да свириш и пред 50 човека камо ли пред 100 000... и да ти глеат сеира по сите телевизий..

Ама мойто е от некачествените,не е от стомана и въпреки това доста добре се държи.С него съм свирил ред 10 човека но за 50 шси помисла :D Оригиналните флойдове/едж и т.н. са направени изцяло от стомана доколкото знам и НЕ разстройват.+ къде пише че Сач/Вай си сменят тремолата на година по 3 пъти?