RichieSambora Публикувано Декември 31, 2006 Публикувано Декември 31, 2006 Решил съм да си правя китара и искам да питам едно тремоло Флойд Роус колко пари струва? А и адаптерите на каква цена вървят(единичните). Цитирай
fluti Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 В xxxx има лицензни флойдове по 140 до 160лв. Цитирай
RichieSambora Отговорено Декември 31, 2006 Автор Отговорено Декември 31, 2006 А обикновените тремола на каква цена са? Цитирай
Spoocter Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 малко оффтопик ама нали е нова година и ще ме извините може ли да си махна обикновенното тремоло на скуайера и да си сложа флойд роуз? по темата нз колко струва Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Moжеш да спожиш флойд, но се налага интервенция от лютиер по инструмента. Ще му се промени звука, обаче. Цитирай
avaavaava Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Единственото tremolo дето си заслужава e ZR na Ibanez... а такова никой не внася в БГ. Цитирай
avaavaava Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 (Редактирано) Сичко друго е само въпрос на време да се прецака от 1 седмица до 1 година (про едж) говорим за свирене way - Сатриани,Вай, Дарел... Нема к`во да се лъжеме тремоло от 150 лева кара 1 седмица -И да го гресиреш и да го смазваш кел файда. Това е. Редактирано Януари 1, 2007 от avaavaava Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Единични адаптри - зависи - почват от 40-50 лева съм виждал чисто нови. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 (Редактирано) Да, евтините флойдове наистина не издържат много ръчкане. Ако човек просто иска да може да използва ръчка, аз бих препоръчал по-скоро тремоло, отколкото флойд. Единичните адаптери са около 20-30 лв(има и по 15). Хъмбъкери за по 25-50 парчето има също. Редактирано Януари 1, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Flanker Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Че вие го изкарахте флойда че е пълен боклук ако ще и 500лв да е...Мойто Single locking на китаркатае от примерно 6 години.Не знам предишният собственик колко го е ползвал,но си държи строя,стига да не са калпави струните.Само един недостатък-като бутнеш ръчката надолу и връща примерно 1/3 бемолче от нормалния тон.Оригинален флойд роуз сигурно е 100 пъти по-добър от т'ва и ще издържи доста повече... Цитирай
avaavaava Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Че вие го изкарахте флойда че е пълен боклук ако ще и 500лв да е...Мойто Single locking на китаркатае от примерно 6 години.Не знам предишният собственик колко го е ползвал,но си държи строя,стига да не са калпави струните.Само един недостатък-като бутнеш ръчката надолу и връща примерно 1/3 бемолче от нормалния тон.Оригинален флойд роуз сигурно е 100 пъти по-добър от т'ва и ще издържи доста повече... Ами за това става въпрос - то като не връща както е било не можеш с това да свириш и пред 50 човека камо ли пред 100 000... и да ти глеат сеира по сите телевизий.. Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Човече , има много качествени други тремола.....примерно аз имам едно Kahler, което сигурно е поне на 15 години и си е ок и си връща на нулата...... Цитирай
Flanker Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Ами за това става въпрос - то като не връща както е било не можеш с това да свириш и пред 50 човека камо ли пред 100 000... и да ти глеат сеира по сите телевизий.. Ама мойто е от некачествените,не е от стомана и въпреки това доста добре се държи.С него съм свирил ред 10 човека но за 50 шси помисла Оригиналните флойдове/едж и т.н. са направени изцяло от стомана доколкото знам и НЕ разстройват.+ къде пише че Сач/Вай си сменят тремолата на година по 3 пъти? Цитирай
Recommended Posts