eXile Публикувано Декември 29, 2006 Публикувано Декември 29, 2006 Във форума, броейки и мен, засичам трима души, които хем блъскат тъпани, хем се раздават на клавира. Може да има и още скрити де, казва ли ти някой Чудя се на какво се дължи тази тенденция :think: Цитирай
Katsko Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 барабанистите поумняват или клавиристите затъпяват ти избери Цитирай
zombie Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 И аз се включвам към тях.Свиря в 1 група на барабани,сега ме канят в 2-ра на клавир (иначе свиря на пиано от доста време) Цитирай
CyberGene Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Съмнителни сте ми вие Имаше един виц - кои хора най-често се срещат до музикантите: барабанистите Сега да не ми се върже някой... Цитирай
eXile Отговорено Април 6, 2007 Автор Отговорено Април 6, 2007 Барабаниста е най-добрия приятел на музиканта, тва е ясно... Иначе един познат изказа мнение, че всеки в групата (и не само) иска да е барабанист... което хич не е лъжа до голяма степен ;p Цитирай
NoSoul Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 ^ Ето . Сам си отговори. И тъй като клавиристите сме най дискриминирани, най заковани на 1 място, най неразбрани(никой не нае точно кво правиш че да излизат тея звуци).... слисъка ти продължава.... и най лесно се минава към другото като хоби. Сега прибавяш това че на барабани грешен "тон" няма, прибавяш че като си пианист имаш вече добра координация 2 ръце + 1 крак, слагаш ритмичността си като пианист и хоп - ставаш барабанист . Предполагам си забелязвал колко спънати са начинаещите барабанисти които за 1 пър пипват инструмент, докато ти, след 20 свирения и вече си на прилично ниво което може да заблуди някой че можеш да свириш . .. след време се научаваш по-добре и по-добре, ставаш добър, почваш да даваш пари освен за клавишни инструменти и за ударни.... и си биеш стената у главата защо ти си балък че си се хванал за най-скъпите инструменти, а китаристите в групите ти(защото след време стават и повече от 2) за 500 кинта и са вече добре оборудвани и вече им завиждаш как са фронтстейдж и позират яко. .... замисляш се за бас китара... колко трудно може да е м? .... ама като си тръгнал да се учиш на китара няква, що да не е класическа, че по купоните да жулиш кухарката м? Колеги, познато? Цитирай
eXile Отговорено Април 6, 2007 Автор Отговорено Април 6, 2007 след 20 свирения и вече си на прилично ниво което може да заблуди някой че можеш да свириш smile.gif. Туй е много вярно също. Трудно ми е да убедя хората, че аз на барабани всъщност почти не мога да свиря... А етапа с китарата го минах отдавна Цитирай
Topsun Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 +1 Разплаквал съм много от отворените барабанисти Цитирай
Anakon Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Не се славя като клавирист, но сега като се замисля май единственото на което съм ходил на уроци, освен барабани е....пиано Баси яката тема Цитирай
Recommended Posts