†´¯`.Fallen Angel.´¯` † Публикувано Декември 29, 2006 Публикувано Декември 29, 2006 Ами сега...? Добре,ще започна с това,че свиря на класическа китара(но и електрическата не ми е чужда ).Казвам се Светлана,от Пловдив съм и музиката заема централна част в моя живот... Честно казано,нямам си идея с какво друго да ви занимая Ами,добре...на 14 години съм.Освен към музиката,имам страст към рисуване,аниме и манга и фентъзи(най-вече под формата на книги ).Пристрастена съм и към котките(малки,големи,питомни,диви...). Отричам чалгата като "стил музика" (нека да няма обидени )и си признавам,че слушам метал(готик,в премерени количества ).Слушам и много черно и доста други неща,но това е друга тема...а и аз май приключих тук Цитирай
†´¯`.Fallen Angel.´¯` † Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Ами сега...? Добре,ще започна с това,че свиря на класическа китара(но и електрическата не ми е чужда ).Казвам се Светлана,от Пловдив съм и музиката заема централна част в моя живот... Честно казано,нямам си идея с какво друго да ви занимая Ами,добре...на 14 години съм.Освен към музиката,имам страст към рисуване,аниме и манга и фентъзи(най-вече под формата на книги ).Пристрастена съм и към котките(малки,големи,питомни,диви...). Отричам чалгата като "стил музика" (нека да няма обидени )и си признавам,че слушам метал(готик,в премерени количества ).Слушам и много черно и доста други неща,но това е друга тема...а и аз май приключих тук П.С. Ако не оплескам нещо,просто няма да съм аз Затова ще помоля,ако някой има да казва нещо по темата,да го казва тук(а ако администраторите махнат другата тема ще е направо супер ) Редактирано Декември 29, 2006 от †´¯`.Fallen Angel.´¯` † Цитирай
†´¯`.Fallen Angel.´¯` † Отговорено Декември 29, 2006 Автор Отговорено Декември 29, 2006 По тази тема пишете по-горе моля :green: Цитирай
ivp Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Добре дошла Ще намериш нАбори тук - пак на по 14г Поздрав на младите сърца :hello: Редактирано Декември 29, 2006 от ivp Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 .....ами добре , тогава . Добре заварил ! - казал оксиженистът :hello: ..... Цитирай
peps_from_mars Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 йеееееееееее още некой колкото меееееееееееееееееееееен :guitar: :hello: здр аз съм пепс Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 викам да направят един раздел 'детска градина' хахаха шегувам се разбира се Цитирай
Child^in^Time Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Здравейте ...(ае нямаше ли жълта емот. дет махаше ) и на двете млади китаристки .... ^Форума се подмладява И или има интерес към хубавата музика и свиренето или към чатенето... :green: Редактирано Декември 29, 2006 от Child^in^Time Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Хахахаха, подмладява се форума... да... или просто ние остаряваме Привет от бас секцията :hello: и много да ни слушкаш Поздрави, Чичо ВиК Цитирай
Jorkata Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Аз пък мноо се радвам, 4е се пое4е млади хора се интересуват от музика привет и много успехи ви пожелавам!!! Цитирай
BuGZ Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 викам да направят един раздел 'детска градина' хахаха шегувам се разбира се Абе, сериозно, това доста би помогнало на някои като мен Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) хехе, наборче, здравей :hello: мн мий приятно, аз съм контрабандистче '92 добре дошла и дано да пребиваваш дълго тук ЕДИТ: айде да си направим раздел "Децка градина " :green: и аз искам Редактирано Януари 3, 2007 от TheDreamGirl Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Здрасти от мен, и приятно прекарване във форума. Ха... и аз обичам котки, но това е друга тема (: Успех с китарата! Цитирай
dedomito Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Радвам се че има толкова млади хора , които се занимават с нещо различно от това да се напиват до смърт по дискотеките и да ги возят с Голф 2 от кръчма до кръчма. Желая ти успех в това необятно пространство наречено МУЗИКА Цитирай
astagator Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Фентъзи и музика различна от чалгата! Евала! Цитирай
Recommended Posts