SMAXNATDRUMER Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Има о6те един в бг които наскоро се е варнал от 4ужбина слу6ах го заедно с Христо Йоцов и направо ми скри 6апката забравих му името невероятен е свири супер. А за 6атите по скоро трябва да питам някои който е бил там, а ти си пример за 4овек койtо свири jazz v bg ,и го свири готино, а не си избягал зад граница . ( ДА ЖИВЕЕ НАЙ ВЕЛИКИЯ СТИЛ JAZZА) Цитирай
SMAXNATDRUMER Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 Свилка,що си траеш бе?? biggrin.gif кой е свилка Цитирай
thekiller Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 има едно момче от музикалното.той е пианист и е най-добрия джазмен в даскалото.друг такъв талантлив пианист не съм чувал никога.много е добър,а за жалост свири само в някакъв пиано бар.много добри музиканти са неоценени заради други не толкова добри,но с връзки. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Ето го Свилката бе - аз съм Свилката :killyou: ... Бях малко в отпуск , бацета и заради това не съм се хвалил Иначе, по ред: Разкажете малко какви сте, от ккъде сте?Ми какъв съм - неприятен контрабасист съм!От къде съм - по принцип, от ТУ-София :think: ... А бе защо, по дяволите, тук пишат некви дето нямат нищо общо с баса, камо ли с контрабасЪ... Направете си тема за джаза в България, българския джазмен и неговите възможности, както и кой, кой и защо познава, за мечти и реализации, а и за още нещо и си бръмчете там - такава хубава тема и веднага беше затрупана с мнения от барабанисти, акордеонисти, басисти (това е все едно китарист да пише за баса ), китаристи (е не, че нещо, ама...) и дано да не пропускам някой Айде - ако не си контрабасист, не пиши тук :read: Ясно ли е Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Мноо си зъл,бе Свилка! От кога стана калайджия.... :violin: :guitar: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Айде - ако не си контрабасист, не пиши тук :read: Ясно ли е ОК, оставяме темата да отиде в забрава :hello: Цитирай
thekiller Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 къв ти е проблема.ние ще си пишем квото искаме.като не ти харесва не гледай темата!!! :wall: :killyou: :KILL: Цитирай
bejazz Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 Еее кфо се скарахте айде Честита 2007 и да си веем байряка че ето тряя да дигнем бг слушателите към првилната музика Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 има едно момче от музикалното.той е пианист и е най-добрия джазмен в даскалото.друг такъв талантлив пианист не съм чувал никога.много е добър,а за жалост свири само в някакъв пиано бар.много добри музиканти са неоценени заради други не толкова добри,но с връзки. хехей, за Момчи ли говорим, драги? тва дете е супер лудо, веднъж свиреше в 003 (нашата стая) и направи лудница :green: както и да е, ся по темата- от таз година съм в НМУ, специалност контрабас, при милата г- жа Симитчиева ( само тя преподава бас в даскалото, да се чудиш защо ) там сме 13 басисти, от 5 до 12 клас засега върви мн добре, остават ми още няколко позиции да науча, меракът ми е да се науча и на бас китара айде ЧНГ ви, и без караници, ей Цитирай
thekiller Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 4НГ на всички!кой клас си?как се казваш?...да за момчи говорех.той е страшен,напрао е върхът!!! Цитирай
bejazz Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 както и да е, ся по темата- от таз година съм в НМУ, специалност контрабас, при милата г- жа Симитчиева ( само тя преподава бас в даскалото, да се чудиш защо ) там сме 13 басисти, от 5 до 12 клас засега върви мн добре, остават ми още няколко позиции да науча, меракът ми е да се науча и на бас китара аве ей аз съм крис от класа по контрабас кфо става как е Цитирай
thekiller Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 не сещам кой си,ама няма значение. Цитирай
bejazz Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 има едно момче от музикалното.той е пианист и е най-добрия джазмен в даскалото.друг такъв талантлив пианист не съм чувал никога.много е добър,а за жалост свири само в някакъв пиано бар.много добри музиканти са неоценени заради други не толкова добри,но с връзки. хехей, за Момчи ли говорим, драги? тва дете е супер лудо, веднъж свиреше в 003 (нашата стая) и направи лудница :green: както и да е, ся по темата- от таз година съм в НМУ, специалност контрабас, при милата г- жа Симитчиева ( само тя преподава бас в даскалото, да се чудиш защо ) там сме 13 басисти, от 5 до 12 клас засега върви мн добре, остават ми още няколко позиции да науча, меракът ми е да се науча и на бас китара айде ЧНГ ви, и без караници, ей имах предвит че с нея се познаваме от НМУ, таа кфо става Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Ееееееееее, колко се радвам, че има хора от даскало тука Крис, колега, де се губиш бееееее поздрави на Ани предай @thekiller- вас акордеонистите не ви знам много, познавам само Видин :wow: както и да е, за съм Ели от 8в, контрабандистчето :twisted: а ти кой си, уважаемий? ЕДИТ: абе той Момчи, че е върхът, върхът е, ама... абе супер свири Цитирай
Recommended Posts