vlado1113 Публикувано Декември 26, 2006 Публикувано Декември 26, 2006 Ако някои я има да ми пише или да даде линк, че сестра ми си я харесала и иска да се яви на някякъв конкурс. Търсих миди в интернет но неможах да намеря. Цитирай
tpd Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 От мп3 може да си направиш миди без никакав проблем. Потърси някоя семпла програма за редакция в гуугъл. /mp3 convert mid или нещо от сорта/ Поздрави Цитирай
Steff Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 Според мен човека я няма и на mp3, а тва за конверсията на песен от mp3 към midi не знам дали си го опитвал, но мога да ти кажа, че няма начин да стане. Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 10, 2007 Отговорено Януари 10, 2007 хей, и аз я търся тая песен!!! а дали има някакъв шанс да се намерят нотите? Цитирай
VSTi Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Има два варианта - лесен, и труден... Лесния -обадете им се (на каризмата...), и помолете за плейбека ... Трудния - някой да я пресвири в миди ..., а колкото до конвертор мр3 - миди - ...няма такъв... Има единствено възможност да се конвертира ЕДНОГЛАС, и то с доста грешки.... Цитирай
Sandman Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Аз имам едно аранжиментче Като си купя батерии за фотоапарата, ще се запиша как го свиря отгоре, ако можеш да свириш си го нотирай и го доокраси, ако не - помоли някой друг. Знам, че е сложно, но в момента съм в сесия и не мога да ти помогна повече. Цитирай
avito Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 точно тая песен почти всеки пишман-певец се опитва дда я намери или да я изпее,ама не забравяите-все пак каризма са си Каризма!!! а начина е много лесен-слушаш два часа и си изкарал пианото и вокала.(ако си абсолютист може и по-бързо ва стане)после цигулката и пианото се водят по тях. да не забравяме,че моцавт от едно прослушване е вадил партиура на цяла меса!и все пак гениите са за това- да се стремим да бъдем като тях и да се учим от тяхл за упорития няма невъзможно!!! Цитирай
Recommended Posts