LOE Публикувано Декември 23, 2006 Публикувано Декември 23, 2006 Скоро не бях правил нищо авторско.. все почвам и ги зарязвам. Тва обаче мисля да го довърша, така и така тия дни се почива. Ето малък откъс от тва което е направено досега: http://media.putfile.com/newhosting-22 Цитирай
Telerig Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Ихаааа....тва много арно бе.... Гали ми ухото бравос. :hello: Цитирай
jFog Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 (Редактирано) aбе време мина от последната гюрултия наоколо,без малко да пусна едни корченценца но колегата ше запълни празнината по успешно.Крайния вариянт и той ше гали ухото , особенно ако е с по така мъжки вокали. Редактирано Декември 23, 2006 от jFog Цитирай
LOE Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 хаха, последно като се проверявах бях мъж така че за вокалите няма проблеми, който е чувал знае колко ми е благ гласеца, но все пак мисля че от последния път ще има бая напредак - 2 месеца вече се мъча да пея надявам се да стане готова тая година... инъче с перкусиите се получиха доста готини резултати, единствения недостатък е че на евентуален лайф трябва да има двама барабанисти (единия комплект е 3 перални (флор томс)) Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 На мен ли само така ми се стори или ... но звучи сякаш е писано за 1 китара в което няма нищо лошо, разбира се. Иначе звука ти е доста изчистен в сравнение с други неща, които съм чувал преди. С по-ясна дефиниция на китарата имам предвид. Пусни и пълния вариант, когато е готов. Цитирай
LOE Отговорено Декември 24, 2006 Автор Отговорено Декември 24, 2006 за съжаление поне за момента аз съм човека който измисля музиката, свири я, записва я, аранжира я и я смесва в смисъл че е неизбежно музиката да звучи изродено и безидейно, лично аз смятам че музиката е колективно изкуство, а ми се налага освен китарните рифове да измислям текст, барабани и бас линии - демек всичко сам ако в инициативата се включат повече хора с достатъчно мерак нещата ще придобият МНОГО по различна форма разбира се все още няма вокали - когато ги запиша ще изместят вниманието от еднаквите китари а и самите китари не са финални... като седна да музицирам обикновенно измислям няколко рифа, после ги аранжирам и толкова, примерно тва парче има към 6-7 рифа но са измислени в рамките на 30 минути, идеята е доста груба и недооформена Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Яко е. Да допълня Edgecrusher - може да се изчистят малко повече китарите според мен. С малко по - малко ниски и мъненко повече среди. Но аз по принцип не го отбирам мноу метала Цитирай
LOE Отговорено Декември 28, 2006 Автор Отговорено Декември 28, 2006 вече имам всичката музика http://media.putfile.com/new-01 останаха само вокалите и 2-3 места от китарите да се запишат наново че малко се разминават Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 Сега звучи доста по-завършено и компактно. Определено ми харесва! Цитирай
Recommended Posts