CyberGene Публикувано Февруари 21, 2005 Публикувано Февруари 21, 2005 Някой пробвал ли ги е тези двата - те са с по 3 октави. Дали вършат работа за хубави меки падове и от време на време за фънки лийд? Аз имам електронно пиано и го ползвам за Rhodes, та май една такава играчка ще ми свърши работа като добавка, а и не са много скъпи, как мислите? Цитирай
miro Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Според мен Alesis е по-доброто решение понеже има над 500 звука+ място за още 400.Надали няма сред тях някой добър лийд.Плюс това има секвенсер+арпежатор!!!32 мултитимбрални части....Ефект секцията като гледам също е доста пилична,притежава и вокодер Корг-а е със 128 програми/видимо доста по-малко/ има някакъв арпежиатор,но май няма секвенсер.Вокодера също като,че ли е по-слаб Явно Алесис му е майката. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 не че нещо ама имам alesis quadra sinth + piano и съм много доволен! Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 21, 2005 Автор Отговорено Февруари 21, 2005 А иначе тия три октави как са, стигат ли за едно соло, май не мога да преценя Ама то мога и да си го вързвам към пианото. А как може тук да е толкова скъпо, това не мога да разбера просто... Гледам днес в Динакорд Alesis ION - 1900лв. А в интернет е 760 евро с данък и доставка (за Германия, разбира се). Защо ли все у нас всичко е най-скъпо? Цитирай
miro Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 760 евро това в левове е към 1520 лева.Като сметнеш,че дадена стока има транспортни разходи около 100-200 лева/зависи колко голяма пратка се доставя/,митни4еските такси също не са ниски...и надценката на магазина-нормална е тази цена. Колкото до трите октави...сам си прецени дали ти стигат за соло :violin: мисля че и на една октава може да се прави такова Цитирай
silentrat Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Te v dinakorda vinagi slagat po-visoki ceni. Obiknovenno gledai tam probvai haresai si, no si vzemi ot drugo mqsto. Pone az taka napravih... vzeh go sys 10% po-eftino, ato kym taq cena mi vlizashe i kalyf, zahranvane, i sustain pedal.... Цитирай
Topsun Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 ти пък за някакви 10%.иначе далаверата е готина Цитирай
Recommended Posts