therealbadmadafaka Отговорено Март 5, 2016 Отговорено Март 5, 2016 Абсолютен и тотален respect! Имам и едно техническо питане - на снимките, където само си сложил ТОМ ролера върху "пепелника" се виждат шайбите, които са основа на ТОМ-а, но на последните снимки на завършената китара не се виждат... Може ли да споделиш как точно си реализирал закрепването между ТОМ-а и аштрей-а? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 5, 2016 Автор Отговорено Март 5, 2016 (Редактирано) Наблюдателен си ☺ Действително,шайбите отпаднаха по някое време, но след това се върнаха.Беше свързано с ъгъла на грифа спрямо тялото. Втулките на том бриджа така или иначе са вградени в тялото, а вместо шипилки с шайба, си направих само шпилки. Т.е.половината с резба,половината гладка, но така или иначе се спрях на оригиналния вариант. Корекцията във височината е доста по удобна. Редактирано Март 5, 2016 от ciriljhonson 1 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 5, 2016 Автор Отговорено Март 5, 2016 (Редактирано) Редактирано Март 5, 2016 от ciriljhonson 1 Цитирай
Isay Отговорено Март 8, 2016 Отговорено Март 8, 2016 Браво. Усещането да направиш нещо със собствените си ръце е прекрасно. Аз искам да попитам за лепилото Titebond, мислиш ли че е достатъчно добро за цената си или още е рано да се каже? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Март 8, 2016 Автор Отговорено Март 8, 2016 Не робувам на марки, но щом го използва цял свят, защо и аз да не го опитам? Шегата на страна,има три степените при съвременни лепила за дърво, съответно D2 и D3 - ПВА(половинилацетат), D4 полиуретанова основа. Това дали е американско,немско,белгийско или др. е въпрос на личен избор и опит. За момента съм доволен от лепиката които ползвам Сигурен съм,че и за в бъдеще нещата ще са ОК. 2 Цитирай
iliev.p Отговорено Март 13, 2016 Отговорено Март 13, 2016 СПОКОЙНО МОГА ДА КАЖА,ЧЕ ЗВУЧИ ПО ХУБАВО 90% ОТ КУПЕШКИТЕ КИТАРИ Цитирай
L.K. Отговорено Април 19, 2016 Отговорено Април 19, 2016 Много звучна китара се е получила. Дебелият гриф си казва своето! Браво! Цитирай
Recommended Posts