tpd Публикувано Декември 19, 2006 Публикувано Декември 19, 2006 Трябва ми таблатура на следната песен: SONG FROM SECRET GARDEN Изпълнявана от: SECRET GARDEN /непотвърдена информация/ Ето видео на изпълнение на акустична китара. Та, ще съм благодарен ако някой може да ми предложи таблатурата на това изпълнение. За човек занимаващ се повечко време с китара няма да е голяма мъка да го направи. Особено ако е и малко слущар... Аз също опитах, но ми е голяма мъка да видя какво точно свири, а още не мога да ги чувам нотите... Благодаря предварително. Цитирай
tpd Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Таблатурата за guitat pro я има в тази сайт, но той излежда леко умрял... http://www.mysongbook.com/tab-tab_list-id_...ature=55674.htm Може таблатурата да се мотае някъде из нетО, но не мога да я намеря. Ако някой може да я изтегли от нейде... ще е супер. Мерси Цитирай
tpd Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Току що я открих за гитар про таблатурата. Извинявам се, трябваше повечко да поровя преди да питам. Ако на някой му е допаднала песента, все пак: http://forum.muzikant.org/index.php?act=Po...=02&f=7&t=18109 Цитирай
vlado1113 Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Песента е много готина. Заслужава си разучаването. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Ооооооо Отлично е!!!! Е то'а е красота! Цитирай
tihomirbg Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Ще съм благодарен ако ми пратите линка на таба че намирам се версия за 2 китари Мерси предварително .Пишете ми на лично Поздрави Тишо Цитирай
tpd Отговорено Декември 26, 2006 Автор Отговорено Декември 26, 2006 Юнаци, пак съм аз... Имам проблем. Таблатуратам която може да се намери из нета за тази песен е само 1 и тя е доста неудобна за свирена на китара /по мое мнение де, не че много разбирам/ Незнам даже как се нарича това да свириш едно и също но на друго място по грифа. Различен аражимент ли е правилно да се нарече? Та азиатецам който свири песента използва различен аражимент и е значително по удобно за свирене. Всъщност другата ще я науча сто пъти по лесно на пияно отколкото на китара... Голямо мъчение е... И пак се връщаме в начална позиция, на някой който е поне малко слухаш ще му е възможно ли да отдели малко време да свали таблатурата на аражимента на азиатеца. Песента е много приятна, лирична, заслужава си. Благодаря за вниманието Цитирай
Recommended Posts