Borilius Публикувано Декември 18, 2006 Публикувано Декември 18, 2006 Здравейте, страхотен форум nickname: Borilius Възраст: 31 Образование: Висше...баси Моят инструмент: Jackson RR Предпочитан музикален стил: Heavy Metal Вашият вдъхновител: W.A.S.P., Iron Maiden, Judas Priest, Children of Bodom ........ Досегашни (не)реализирани проекти: много Странични интереси: Изобразително изкуство В кратце(или с две думи за вас самите):Ми какво да кажа... по професия съм художник, бачкам в една от големите компании за PC игри Ubisoft. Известно време нямах китара, но за мое щастие се сдобих наскоро ... и така като гледам колко време мина от последния път май ще трябва да уча отначало По принцип съм от Кюстендил, имахме група там преди време, бичехме здраво кавъри на Helloween, Manowar ... после работата се разсъхна и така Цитирай
metalmaniak Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Ми какво да кажа... по професия съм художник, бачкам в една от големите компании за PC игри Ubisoft. Long live Prince of Persia Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Привет от един аматьор 3Д арт дизайнер Цитирай
alexthegreat Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Брей..много художници-музиканти...Налбантов, Занев...ти.. Няма лошо) Е, добре дошъл. Една глерия онлайн трябва да си спретнете към форума...та не само да слушаме ами и да гледаме красоти. Искам да съм бета тестер на някое следващо гейм произведение Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Привет колега и велкоме ин тъ форум . тъй тъй трябва да има повечко художници в тоя форум за цвят . На мен като ми замирише на терпентин и нотите сами се подреждат - препоръчвам го и на нехудожници - ароматът е упояваш .... Успехи . Цеко Цитирай
Borilius Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) Благодаря за топлия прием! Не очаквах да срещна толкова колеги /и фенове на Принца :cheers:/, страхотно Редактирано Декември 18, 2006 от Borilius Цитирай
Recommended Posts