LuLu Публикувано Декември 17, 2006 Публикувано Декември 17, 2006 а бе някой да знае дали тази теория на хармонията от Пол Хиндемит я има на български и ако я има от къде мога да я купя ?!!? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Предполагам, че по-скоро не. Вероятно имаш предвид "(A Concentrated Course In) Traditional Harmony"? Струва ми се поредната по-рядка и екзотична негова книга, в amazon.com втората част май дори няма показана корица и не е в наличност. А другото на Хиндемит, което ми светва първосигнално, е "Elementary training for musicians". Ако не фантазирам, нея я имам на PDF (англ.). Цитирай
Vlad Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Предполагам, че по-скоро не.......А другото на Хиндемит, което ми светва първосигнално, е "Elementary training for musicians". Ако не фантазирам, нея я имам на PDF (англ.). Да, няма да я намериш на български. @Craig - Ако не фантазираш - аз се интересувам от "Elementary training for musicians":) Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 С удоволствие ще ти я пратя, оказа се реалност и е съхранена във виртуалната ми CD библиотека. Само ми остави мейл на ЛС. Цитирай
Recommended Posts