Boyan Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Хе, сбирка само на клавиристи / пианисти ще е мноого камерна, 2 - 3 ма най - много Цитирай
entombed_hell Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 az sviria na piano ot 7 godini , i nqkude ot godina i poluvina seriozno sus sintezator vkushti . Postijeniqta ne sa chak tolkova golemi ... dve stranici ot lunnata sonata , fur elize-ta i taka natatuk ... nqkolko rifa na metallica ... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 1, 2004 Автор Отговорено Ноември 1, 2004 А пък ако се намери и някой свободен клавирист(ка) на който да му се свири стойностна авторска музика и кавъри по клубовете - ще го черпя много бири :-) Колкото се разберем Цитирай
entombed_hell Отговорено Ноември 1, 2004 Отговорено Ноември 1, 2004 Ми аз съм съгласен ... Кажи ква музика ? Кви стилове... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 2, 2004 Автор Отговорено Ноември 2, 2004 Виж си личните съобщения и пощата ;-) Цитирай
kitarista155 Отговорено Ноември 2, 2004 Отговорено Ноември 2, 2004 Здраво другари! Ето ме и мене, на 4 почнах да свиря на клавишни,ама като станах на 13 заради техникума спрях. Сега искам да си намеря някакво книжле с теорийка, разни ганички и т.н., абе да си обогатя културата. Като малък свирех на акордеон в детската музикална школа на "Кремиковци" (не се смейте)) Това което се опитвам да кажа е че си издирвам някакви самоучители ли...де да знам как да го нарека....ако някой има инфо за тва, чакам отговори! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 2, 2004 Автор Отговорено Ноември 2, 2004 Добре дошъл :-) Имаш странен ник за клавирист ама карай :-) Аз ще почна да изпитвам вече клавиристите и тогава ще черпя ;-) Моля те пусни какво търсиш в отделна тема, че тази е за друго. Благодаря ;-) Цитирай
musicman Отговорено Ноември 3, 2004 Автор Отговорено Ноември 3, 2004 Радвам се да видя още един клавирист сред нас :-) Изпита ще е на джем сешъна ;-) Цитирай
TheNextDimension Отговорено Ноември 3, 2004 Отговорено Ноември 3, 2004 брой ме и мене имам завършено средно специалност пиано...макар, че съм далече от идеята, че съм добър...иначе все ощр практикувам по малко като се наложи за някой от проектите ми http://lnp.qn.com има песни,в които всички keys са мое дело,но определено няма да ти дадат много ясна представа за какво ставам (някога преди много години пробвахме и с Митко Налбантов да свирим у нас...той с неговата китара, а аз на акустичното пиано - ееех спомени ) модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 брой ме и мене имам завършено средно специалност пиано...макар, че съм далече от идеята, че съм добър...иначе все ощр практикувам по малко като се наложи за някой от проектите миhttp://lnp.qn.com има песни,в които всички keys са мое дело,но определено няма да ти дадат много ясна представа за какво ставам (някога преди много години пробвахме и с Митко Налбантов да свирим у нас...той с неговата китара, а аз на акустичното пиано - ееех спомени ) eeeeeeeeeee :violin: :guitar: :think: Цитирай
Boyan Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 Тя тука работата стана една такава бозава... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 4, 2004 Отговорено Ноември 4, 2004 айде и аз сега да си кажа,че търся сериозен клавирист от Сф предимно за авторска музика и за кавъри малко де aide "Lylith" е групата пишете,ако има желаещи модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Добре заварила!Само да не ме оплюете и мен,че съм САМО китарист.Китарата е първата любов(вече 17 години връзка),пианото е втората-изстраданата(докато си го купя,ама пък какво уцелих-уникат от 1883!!!)и продължава десетина години,че и повече май...Сега сериозно:по въпроса с авторската музика-писала съм такава за няколко пиеси,предимно на пиано.От време на време се събирам с разни "групари" уж "за малко помощ тука с едни хармонии",става така, че им избацвам по 5-6 парчета, плюс китарните части и вокалната партия(или партии) и...Мързел,брате-окапва им ентусиазмът,като се започне сериозното свирене или пък ме разчекват и да карам интрото на акустичната,и клавира после да държа,че и да пея.Не ,че не се получава,ама...Та така:това е много накратко казано(че надълго си трябва на живо да е). P.S.:Чакам си бирата(а защо не и направо касата,като си толкова щедър)-студена и зелана,моля!!! Цитирай
Recommended Posts